heet vanaf nu
2019
18
okt
door
Brother International Nederland B.V.
682
5
0

Efficiënt labelen van injectiespuiten en spuitpompen

De Brother TD-2130N thermische labelprinter is bij uitstek geschikt voor het labelen van injectiespuiten of spuitpompen waarbij op het label ruimte is voor de dubbelparaaf. Het correct labelen van medicatie speelt een essentiële rol bij het voorkomen van fouten.

Het voorkomen van fouten bij het toedienen van medicijnen blijft een hot issue. Het correct labelen van medicatie speelt een belangrijke rol in dit verbeterings-proces. Om hieraan bij te dragen heeft Brother al enkele jaren een thermische labelprinter in het assortiment die bij uitstek geschikt is voor het labelen van injectiespuiten en spuitpompen op de OK en anesthesieafdeling.

De Brother TD-2130N labelprinter is zo te programmeren dat alle benodigde informatie die nodig is voor medicijn labels geprint kan worden. Uiteraard is er ook ruimte voor de verplichte dubbele paraaf. Deze structurele controle kan helpen om fouten in medicatietoediening te voorkomen. In het geheugen van de Brother labelprinter kunnen tot wel 99 voorkeurslabels worden geprogrammeerd, zodat labels van de top 20 meest gebruikte medicatie direct voorhanden zijn.

Een ander groot voordeel van de labelprinter is dat deze niet alleen op netstroom werkt, maar ook op een oplaadbare batterij. Daardoor is de printer mobiel inzetbaar op elke gewenste plek, wat essentieel is voor gebruik op de OK en de anesthesieafdeling.

Dankzij de ondersteuning van de meeste barcodeprotocollen is de labelprinter ook goed inzetbaar voor andere labeltoepassingen binnen de gezondheidszorg, zoals in het laboratorium, de apotheek of aan het bed van de patiënt.

Voor meer informatie  kijk dan op: https://www.brother.nl/labelprinters/td-2130n

Delen
5 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

nieuws
Erasmus MC ontwikkelt tool voor OK-wachtlijst
nieuws
Bacteriën op orthopedische implantaten doden met kleine mesjes
nieuws
Reinier de Graaf Ziekenhuis deelt ontwerp corona mondmaskers
nieuws
Super-microchirurgie met robot-ondersteuning

Brother International Nederland B.V.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >