heet vanaf nu
2017
09
jun
door
Emdamed
3291
5
0

Nagor borstimplantaten

Al meer dan 30 jaar worden Nagor borstimplantaten in Schotland geproduceerd en zijn ze beschikbaar in een brede range van texturering, vulling en vormen, en beschikken ze over een eigen “in-house” R&D afdeling.


In het verleden was het zo dat wanneer een willekeurig merk borstimplantaat heel zacht en dus natuurlijker aanvoelde, deze vaak gevuld was met een vloeibare of minder cohesieve siliconenvulling.
Bij rupturen kon dit vervelende complicaties geven. Om dit tegen te gaan, worden implantaten steeds vaker gevuld met een meer samenhangende oftewel cohesieve gel, waardoor ze harder en minder natuurlijk kunnen zijn qua voorkomen en aanraking, maar tevens ook weer door verlies van soepelheid kwetsbaar kunnen zijn.

De nieuwe 6e generatie Nagor ronde borstimplantaten genaamd IMPLEO, zijn zachte soepele “full-filled” implantaten. Deze nieuwe bijzondere geltechnologie bestaat uit een cohesieve gel die vrijwel onbreekbaar is. Naast de verplichte SiloGard 360° barrière laag, een laag die zorgt voor minimalisatie van “gel bleeding”, is er een verbeterde kleefkracht tussen de gel en de binnenste envelop. IMPLEO borstimplantaten zijn verkrijgbaar in 38 verschillende maten en projecties. Er zijn 2 textureringen van de envelop: glad en Nagotex®. Dit gepatenteerde oppervlakte is ontworpen om huidadhesie, rotatie en kapselcontractie tegen te gaan. 

Nagor heeft ook 6e generatie anatomische borstimplantaten genaamd COGEL. Deze zijn voorzien van nagenoeg dezelfde geltechnologie, hebben ook de verplichte Silogard 360° barrière laag, alsmede de Nagotex® texturering.  Deze zijn COGEL borstimplantaten zijn verkrijgbaar in 90 verschillende maten en projecties. Tevens kan de chirurg met IMPLEO & COGEL implantaten een opmerkelijk kleinere incisie maken waardoor de patiënt een kleiner litteken krijgt. 

Dit maakt de 6e generatie Nagor IMPLEO & COGEL implantaten niet alleen veilig, soepel, zacht en vormvast, maar ze geven de patiënt ook echt het gevoel van een natuurlijke borst. Een groot aantal plastisch chirurgen is dan ook erg enthousiast over de IMPLEO & COGEL implantaten en dit geeft veel vertrouwen voor de patiënt in de toekomst.

GC Aesthetics is het bedrijf achter implantaat merken Nagor en Eurosilicone. Ze produceren naast borstimplantaten ook tissue expanders en overige implantaten, zoals gluteus en gezichtsimplantaten. De 2 merken worden in meer dan 75 landen wereldwijd geïmplanteerd. Innovatie op het gebied van veiligheid, trends en technologie staan voorop. GC Aesthetics staat voor meer dan 100% achter haar producten en daarom geven zij ook als enige fabrikant gedurende de gehele levensduur van de patiënt, garantie op de implantaten bij zowel rupturen als kapselcontractie (baker III & IV).
Ayse Kocak, CEO van GC Aesthetics tevens de eerste vrouwelijke CEO in deze industrie geeft aan dat zij en haar team verheugd zijn om de revolutionaire IMPLEO en COGEL range aan te bieden. Zij werken nauw samen met hun klanten, zowel artsen en patiënten, om aan hun wensen en eisen te voldoen. GC Aesthetics is dan ook met recht erg trots op deze nieuwste generatie borstimplantaten. 
Zacht en natuurlijk, met een veilig gevoel voor de patiënt en werkgemak voor de chirurg.


Voor meer informatie:
www.emdaplast.nl 
www.gcaesthetics.com 
www.nagor.com 
www.eurosilicone.com

Deel dit artikel
5 keer gedeeld
reageer

Emdamed

EmdaMed is opgericht in de jaren ’80 en sinds 2006 heeft EmdaMed B.V. een nieuw management onder leiding van Geert-Jan Elzerman. Onze familiaire bedrijfscultuur is erg belangrijk en zien wij, en onze relaties, als grote en onderscheidene toegevoegde waarde. Dit merkt u door een toegewijd team dat garant staat voor kwaliteit van haar producten en dienstverlening. Wij werken dan ook conform ISO 13485. Met onze producten richten wij ons op de specialismen chirurgie (algemeen en plastische), anesthesie/IC, hygiëne en preventie en verpleging. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten de optimale zorg te bieden.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >