heet vanaf nu
2018
19
okt
door
Martijn Lupke
1550
7
1

OK Visie opent de deuren van de OK

Figuurlijk dan. Wat gaan we doen? De wereld van de OK dichterbij brengen voor het publiek. De OK verdient meer positieve aandacht. Meer mensen moeten weten hoe leuk het is om op de OK te werken. De OK deuren moeten open, ook voor onze patienten. Wat doen we allemaal achter die gesloten deuren? Dat gaan wij vertellen en laten zien!

Dit doen we op een nieuw platform 'Incisie.nl' dat we volgende week gaan lanceren. De site heeft 3 thema's: informatie over werken op de OK, patiëntinformatie over de OK en ervaringsverhalen van OK professionals. Ons grote doel is uiteindelijk om meer inzicht te geven in de wereld van de OK, zodat we een positieve bijdrage leveren aan de bekendheid van het werken op de OK en zo de personeelstekorten helpen op te lossen. Onbekend maakt immers onbemind. 

We zijn ons ervan bewust dat meer bekendheid over het werk op de OK maar een deel van de oplossing is van de personeelstekorten, maar wel een belangrijke. Het begint met informeren over wat er speelt op de OK, voor welke functies men kan solliciteren en wat men moet doen om in opleiding te komen. 

We brengen de informatie kort en bondig op tekst, en laten met filmpjes zien wat een anesthesiemedewerker en operatieassistent zoal doen. We bundelen bestaande informatie van verschillende organisaties om zo een volledig beeld te schetsen. 

Incisie is een startend platform dat continue in ontwikkeling zal blijven, waarop we regelmatig nieuwe informatie en beeldmateriaal plaatsen, waarbij we gebruik maken van input van ziekenhuizen, opleidingscentra en medewerkers van de OK (inclusief onszelf) die hun verhaal vertellen. 

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan meer bekendheid van ons mooie werk en zorgen dat onze ouders en kinderen in de toekomst gegarandeerd zijn goede operatieve zorg? Stuur dan jouw verhaal, foto's of video's naar onze redactie.

En last but not least, deel Incisie.nl met jouw netwerk, familie, vrienden, kennissen, collega's en buren. Hoe meer bekendheid, hoe beter. Zodra de site live is laten we het jullie weten! 

Volg Incisie ook op social media!

Linkedin | Facebook | Twitter | Instagram
Deel dit artikel
7 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
1 reactie
2018
22
okt
Saskia

Leuk idee, het is vanuit ons ziekenhuis echter niet toegestaan foto's te publiceren (op sociale media). Gaan andere ziekenhuizen hier soepeler mee om?

reageer >
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >