heet vanaf nu
2018
14
mei

LVO studiedag Trauma

De LVO Studiedagen gaan weer van start. De eerste in de reeks is Trauma op 24 mei a.s. De studiedag is bedoeld voor operatieassistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over traumachirurgie, hands-on workshops en interactieve sessies. De nadruk ligt op actuele ontwikkeling en kennis die direct toepasbaar is. De studiedag vindt plaats bij de firma Zimmer Biomet in Dordrecht en is gratis toegankelijk.

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op donderdag 24 mei een LVO studiedag voor operatie assistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over traumachirurgie, hands-on workshops of interactieve sessies, de nadruk ligt op actuele ontwikkeling en kennis die direct toepasbaar is en biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op hun vakgebied graag met u delen.

Doelgroep:
Operatieassistenten

Programma:
10.00 uur Start programma
16.00 uur Einde programma

Parkeren & openbaarvervoer transfer:
We hebben voldoende parkeerplekken op ons terrein. Komt u per trein naar ons toe? Wij regelen het vervoer vanaf Centraal Station Dordrecht naar ons kantoor en weer terug. De bus/taxi vertrekt om 9:30 uur aan de achterzijde / Krispijnzijde van CS Dordrecht. U herkent de bus/taxi aan het Zimmer Biomet bordje voor het raam.

Meld u wel even aan voor deze service! Dit kan in het opmerkingen veld bij uw aanmelding, een mail sturen aan nl.marketing@zimmerbiomet.com of stuur een Whatsapp naar 06-13 86 29 10.

Cost Bearing Agreement:
Om aan de Richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed (vereniging voor de medisch-technologische industrie), waarvan wij lid zijn, te voldoen en om volledige transparantie van deze ondersteuning te garanderen, heeft Zimmer Biomet een zogenaamde compliance regeling opgesteld, de Cost Bearing Agreement. Door ondertekening van de Cost bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud en bevestigt u dat uw deelname aan het Evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor of verwachting creëert ter zake van het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet.

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u de Cost Bearing Agreement in een separate email via Adobe Sign (digitaal ondertekenen). Uw registratie is pas definitief nadat wij de getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen.

Contact:
WhatsApp - 06 - 13 86 29 10

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het event. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Appen buiten die tijden mag natuurlijk, wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten, belt u dan onze customer service op 078 629 29 29.

Email: nl.marketing@zimmerbiomet.com


24 mei 2018

gratis

Zimmer Biomet Nederland
Connected Health Room
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht
Deel dit evenement
2 keer gedeeld
volgend evenement >