heet vanaf nu
2017
02
nov

Masterclass Implantatenregistratie

Tijdens deze Masterclass werk je intensief met je collega’s uit het land aan jouw eigen business case Implantatenregistratie voor jouw organisatie.

Tijdens een tweedaagse Masterclass verblijf je in een hotel, dat voor deze Masterclass is omgedoopt tot ziekenhuis ‘de Wageningsche Berg’. Samen met jouw collega-deelnemers werk je aan jouw eigen business case ‘Implantatenregistratie’. Na de Masterclass bent je in staat een volwaardige business case over dit belangrijke onderwerp aan het management van het ziekenhuis aan te kunnen beiden. Voor de IGZ kun je aantonen dat dit onderwerp de volle aandacht krijgt binnen de organisatie , de visie helder is en eigenlijk het allerbelangrijkste jouw organisatie in-control is voor wat betreft een hoge patiëntveiligheid tegen de laagst mogelijke kosten.

Doelgroep: Leidinggevenden Operatiekamers, Leidinggevende Centrale Sterilisatie Afdeling, Leidinggevende Catheterisatiekamers, Senior verpleegkundigen kritieke afdelingen, OK-logistiek specialisten, instrumenten & implantatenbeheerders, projectleiders en andere geïnteresseerden.

Datum: Donderdag 11 januari 2018 van 09.00 uur tot vrijdag 12 januari 2018 15.00 uur
Locatie: Hotel – Restaurant De Wageningsche Berg www.dewageningscheberg.nl
Kosten: € 998,- inclusief overnachting  (excl. BTW)


11 januari 2018

€ 998 incl. overnachting

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
Deel dit evenement
3 keer gedeeld
volgend evenement >