heet vanaf nu
2018
05
mrt

NVEC congres 2018

Op 5 april wordt weer het jaarlijkse NVEC congres in de Beurs van Berlage georganiseerd te Amsterdam met als titel: New Frontiers. Op deze mooie locatie dichtbij het centraal station van Amsterdam wordt ook weer een sessie in de middag voor en door operatieassistenten georganiseerd.

Wij willen ons graag even voorstellen, Maaike Gerritsen is operatieassistent en vakspecialist GE in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht en Anita Huisman is operatieassistent en vakspecialist endoscopische chirurgie in het Erasmus MC in Rotterdam.

Ieder jaar wordt congres door een andere regio georganiseerd, dit jaar is dat de regio Rotterdam. Samen verzorgen wij deze parallelsessie in de middag voor en door operatieassistenten.

Wij vonden het leuk om een gevarieerd en vernieuwend programma te presenteren, een beetje voor ieder wat wils. Een programma dat ook interessant is om kennis op te doen over operaties en technieken die niet in jouw ziekenhuis plaatsvinden. Daarom hebben we gekozen voor de Tamis TME, snelle bariatrie en een Whipple met de robot. Mocht je al bekend zijn hiermee dan kun je wellicht ervaringen uitwisselen.
Wij sluiten deze sessie af met een interactieve discussie aan de hand van enkele stellingen onder leiding van de ervaren en enthousiaste discussieleider: Gerrit Slooter.

Naast onze eigen sessie biedt het congres hiernaast vele andere interessante onderwerpen zoals o.a: beeldvorming, virtual reality en hybride OK. Na onze middagsessie zal het congres worden afgesloten met een discussie over de voors en tegens van robotchirurgie o.l.v Wilfried de Jong.

Tot slot hopen wij dat jullie na afloop van dit congres in deze moderne tijd, waarbij laparoscopie meer standaard dan uitzondering gaat zijn, met een verbrede en verlichte blik kunnen uitkijken naar endoscopische operaties.

Klik hier om in te schrijven! 

Wij zien u graag op 5 april in de Beurs van Berlage.

Maaike Gerritsen en Anita Huisman5 april 2018

€155

Beurs van Berlage
Damrak 243
1012 ZJ Amsterdam
Deel dit evenement
0 keer gedeeld
volgend evenement >