heet vanaf nu

In the picture

Hallo, ik ben Ingrid Hummel, redacteur van OK Visie en operatieassistent. In deze rubriek presenteer ik instructievideo's van diverse producten, apparatuur en materialen die op de ok gebruikt (gaan) worden. Daarnaast plaatsen we in deze rubriek video's van lezingen en presentaties. 

Wilt u als medische firma ook uw producten "in de picture" zetten? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hot topics
Alle Innovatie Techniek
2019
28
feb
door
Erbe
198
1
0

Erbe VIO® Setup

Erbe heeft zijn stempel gedrukt op de elektrochirurgie en deze tot de toptechnologie gemaakt zoals die tegenwoordig in operatiekamers over de hele wereld wordt ingezet. VIO 3 is onze nieuwste technologische mijlpaal.

topic
Techniek
advertentie
2018
19
feb
door
OK Visie
2387
4
0

Interview: Chirurgisch polslicht Reinier de Graaf Gasthuis

OK Visie interviewt in deze reportage Eileen Raaijmakers, student Klinische Technologie aan de TU Delft. Samen met 4 medestudenten ontwikkelde zij op de OK van het Reinier de Graaf Gasthuis een prototype van het chirurgisch polslicht.

topic
Innovatie
Ook interessant

evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland
2017
08
aug
door
OK Visie
2105
12
1

De Visiofocus

Ken jij de Visiofocus al? Een niet-invasieve thermometer die de lichaamstemperatuur van de patiënt nauwkeurig en eenvoudig meet. Wij demonstreren hem in deze video.

topic
Innovatie