heet vanaf nu

In the picture

Hallo, ik ben Ingrid Hummel, redacteur van OK Visie en operatieassistent. In deze rubriek presenteer ik instructievideo's van diverse producten, apparatuur en materialen die op de ok gebruikt (gaan) worden. Daarnaast plaatsen we in deze rubriek video's van lezingen en presentaties. 

Wilt u als medische firma ook uw producten "in de picture" zetten? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

2019
08
jun
door
Martijn Lupke
868
5
0

Demonstratie Erbe VIO3

"De Erbe VIO3 beschikt naast een uitstekende chirurgische performance over een zeer intuïtieve bediening. Wil jij weten wat hem zo gebruiksvriendelijk maakt? Bekijk dan hier de instructievideo gepresenteerd door Irmgard van Zon, operatieassistente in het Jeroen Bosch Ziekenhuis."

topic
Chirurgie
advertentie
2019
28
feb
door
Erbe
950
1
0

Erbe VIO® Setup

Erbe heeft zijn stempel gedrukt op de elektrochirurgie en deze tot de toptechnologie gemaakt zoals die tegenwoordig in operatiekamers over de hele wereld wordt ingezet. VIO 3 is onze nieuwste technologische mijlpaal.

topic
Techniek
2018
19
feb
door
OK Visie
3051
4
0

Interview: Chirurgisch polslicht Reinier de Graaf Gasthuis

OK Visie interviewt in deze reportage Eileen Raaijmakers, student Klinische Technologie aan de TU Delft. Samen met 4 medestudenten ontwikkelde zij op de OK van het Reinier de Graaf Gasthuis een prototype van het chirurgisch polslicht.

topic
Innovatie
2017
08
aug
door
OK Visie
2781
12
1

De Visiofocus

Ken jij de Visiofocus al? Een niet-invasieve thermometer die de lichaamstemperatuur van de patiënt nauwkeurig en eenvoudig meet. Wij demonstreren hem in deze video.

topic
Innovatie
advertentie