heet vanaf nu
2017
30
mei
door
Interchange
1021
2
0

Het maximale uit jouw carrière halen?

Interchange denkt mee met OK personeel die in opleiding is of net gediplomeerd is. De mensen die graag hun carrière een boost willen geven kunnen in aanmerking komen voor het Interchange Talent Program. Alles over het Interchange Talent Program lees je hier.

Het Interchange Talent Program (ITP) is dé mogelijkheid voor jou om je verder te ontwikkelen. Tijdens dit programma staan drie onderdelen centraal: Field Rotation, Mentor Program & Top Class Support.

Field Rotation houdt in dat je op meerdere plaatsen zult werken in dit 2-jarige programma. Hierdoor doe je extra ervaring op met meerdere specialismen en leer je de werkwijze in verschillende ziekenhuizen. Zo heb je na het ITP een gevulde rugzak vol met ervaring en ben je in veel ziekenhuizen inzetbaar;

Het Mentor Program houdt in dat je contact hebt met deskundigen uit jouw vakgebied waar je al je vragen kwijt kunt en daarnaast contact hebt met andere young professionals in jouw gebied. Je krijgt één mentor, iemand die het ITP eerder heeft gedaan of een ervaren detacheerder uit het werkveld. Je wordt direct in het team opgenomen en je bent natuurlijk van harte welkom bij onze borrels en lunches om in contact te komen met gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen; Top

Class Support houdt in wij er alles aan doen om te zorgen dat jij jouw talent maximaal kunt ontwikkelen. Bij Interchange krijg je één vast contactpersoon op kantoor waar je regelmatig contact mee zult hebben. Hij of zij is altijd bereid je vragen te beantwoorden, dus ook ’s avonds en in het weekend. Daarnaast krijg je natuurlijk een uitstekend salaris en heb je de mogelijkheid om een leaseauto te krijgen.

Jouw profiel:
Jij bent de nieuwe ambassadeur van het Interchange Talent Program. Iemand die het partnerschap aan wil gaan met Interchange en patiënten wil helpen. Je hebt nu minder dan drie jaar ervaring. Wij bieden aan om alles te doen zodat jij jouw talent kan ontwikkelen. Ben jij bereid jouw carrière een boost te geven en heb je de ambitie om voor de top te gaan? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Het Interchange Talent Program biedt:

  • Een uitstekend salaris;
  • Leaseauto mogelijkheden en/of reiskostenvergoeding;
  • Een mentor die je helpt in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • Regelmatige contactmomenten om jouw ontwikkeling te monitoren, doelen (bij) te stellen en te kijken wat de beste volgende stap is voor jou; Een vast contactpersoon bij Interchange, ook ‘s avonds en in het weekend;
  • Meerdere opdrachten zodat je veel ervaring op kunt doen.

Meer informatie:

Heb je vragen, wil je vrijblijvend meer informatie of wil je kennis maken met jouw mogelijke contactpersoon? Bel dan naar 010 436 6301, app naar 0630 645 645 of mail naar info@interchange-vacatures.nl.

Deel dit artikel
2 keer gedeeld
reageer

Interchange

Wij zijn Interchange. Al sinds 1990 helpen wij professionals in de zorg op een transparante en persoonlijke manier bij het vinden van een nieuwe baan. Of dat nou in het buitenland is of in Nederland. Grote of kleine werkgever. Vast, uitzenden of detacheren. Wij leveren maatwerk en gaan uit van jouw wensen. Wij zijn een klankbord waarbij je terecht kunt voor al je vragen en adviseren je waar nodig. En als iets niet kan? Dan zeggen we het ook gewoon.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >