heet vanaf nu
2018
10
apr
door
Martijn Lupke
789
2
0

Lezersonderzoek OK Visie en OK Operationeel

Met de fusie tussen OKBlog en OK Nieuws is vorig jaar OK Visie ontstaan. Nu een jaar later hebben we de balans opgemaakt en geconcludeerd dat het vaktijdschrift OK Operationeel - dat van dezelfde uitgever is als OK Visie - en de website OK Visie intensiever moeten gaan samenwerken, om beter te kunnen afstemmen welk medium (tijdschrift of website) het best past bij het soort informatie.

Om dit traject goed te kunnen starten willen we u vragen deel te nemen aan ons lezersonderzoek. Met uw inbreng kunnen we richting geven aan onze keuzes en nemen we als redactie besluiten waar u als lezer voordeel van heeft. 

Onder de deelnemers verloten we een dinerbon ter waarde van €100, dus doe mee en neem uw partner of collega gezellig een avondje mee uit eten op onze kosten.

Klik HIER om naar het lezersonderzoek te gaan.

Dank voor uw deelname!

Deel dit artikel
2 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >