heet vanaf nu
2018
10
okt
door
Martijn Lupke
956
2
0

OK Operationeel in een nieuw jasje

Wellicht hebben jullie hem al op de ok gezien: het OK Visie Magazine. Graag lichten wij de totstandkoming van het OK Visie Magazine hier nogmaals toe.

Met het beëindigen van de samenwerking tussen de LVO en Y-Publicaties / OK Visie is ook de uitgave van de OK Operationeel tot een einde gekomen. De uitgeverij Y-Publicaties maakt al tien jaar OK Operationeel, het gewaardeerde en vertrouwde vakblad voor operatieassistenten en anesthesiemedewerkers in Nederland. Het vakblad is onmisbaar geworden voor de communicatie en kennisdeling binnen de OK.

OK Visie Magazine
Y-Publicaties en OK Visie laten jullie niet in de steek en gaan door met het maken van het vakblad voor medewerkers van de operatieafdeling, maar dan onder een nieuwe naam: OK Visie Magazine. Met dezelfde inhoudelijke expertise en vertrouwde lay-out, alleen onder een andere naam. Hierbij ligt de focus hoofdzakelijk op verspreiding via de operatiecomplexen in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken. De eerste editie is deze week naar alle ziekenhuizen en klinieken verstuurd en zal vervolgens ieder kwartaal verschijnen.

OK Visie Krant
Naast het magazine geven wij ook de maandelijkse OK Visie Krant uit, waarin we het actuele OK nieuws combineren met achtergronden en lifestyle items. We laten in de krant vooral jullie als lezers aan het woord, dus voel je vrij om ons te benaderen met jouw verhaal.

RALF BEEKVELDT NAMENS UITGEVERIJ
Y-PUBLICATIES:


Sinds jaar en dag maakt Y-Publicaties OK Operationeel, het vakblad voor de operatieassistent en anesthesiemedewerker. Ook nu de samenwerking met de LVO beëindigd is, gaan wij door met het maken van een kwalitatief sterk vakblad voor onze lezers, maar dan onder een andere naam: OK Visie Magazine. De samenwerking met OK Visie wordt hiermee intensiever en alle mediakanalen vallen nu onder één naam: OK Visie. Met onze expertise op het gebied van het maken van vakmedia, kijken we er naar uit om jou als OK-professional op de hoogte te houden van dit dynamische vakgebied.


MARTIJN LUPKE NAMENS OK VISIE:

Vanuit de liefde voor mijn vak ben ik begonnen met schrijven voor mijn online platform OK Visie. Ik vind het elke dag weer bijzonder om te mogen bouwen aan OK Visie en te merken dat andere OK-professionals ook betrokken zijn bij het platform. We hebben inmiddels maandelijks meer dan 10.000 pageviews en ook de reacties op de website, LinkedIn en Facebook geven de betrokkenheid van onze lezers aan. Met de uitbreiding van het OK Visie platform ontstaat de combinatie van online en papier en kunnen we jullie nog beter op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Ik blijf me volop met enthousiasme inzetten voor OK Visie!


Bedankt voor jullie betrokkenheid bij ons platform, dat waarderen we enorm. OK Visie is jullie platform, dus doe mee, deel je kennis en neem je aandeel in het nog beter maken van de zorg op de Nederlandse OK's!

Deel dit artikel
2 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >