heet vanaf nu
2017
03
aug
door
Interchange
1767
4
0

Operatieassistent ... Wij regelen een leuk huisje voor je in Utrecht!

Hey operatieassistent, wij hebben iets bijzonders voor jou. Wil jij een jaartje wonen en werken in een bruisende stad zoals Utrecht, maar word je tegen gehouden om deze stap te maken, omdat je moeilijk aan een woning kan komen? Dan is dit je geluksdag.

In opdracht voor een ziekenhuis in Utrecht zijn wij op zoek naar operatieassistenten die voor minimaal een jaartje in Utrecht willen wonen en/of werken. Omdat wij in opdracht van het ziekenhuis operatieassistenten zoeken zal je gewoon bij het ziekenhuis in loondienst gaan. En naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, regelen we ook nog het volgende voor je:

• Een woning in de stad
• Krijg je van ons €2500 cadeau (gewoon als extra)
• Mogelijkheid dat je studieschuld wordt afbetaald

Gaat je hart sneller kloppen van een leven in deze gezellige stad met een mooie baan?

Bekijk dan snel de vacature

Deel dit artikel
4 keer gedeeld
reageer

Interchange

Wij zijn Interchange. Al sinds 1990 helpen wij professionals in de zorg op een transparante en persoonlijke manier bij het vinden van een nieuwe baan. Of dat nou in het buitenland is of in Nederland. Grote of kleine werkgever. Vast, uitzenden of detacheren. Wij leveren maatwerk en gaan uit van jouw wensen. Wij zijn een klankbord waarbij je terecht kunt voor al je vragen en adviseren je waar nodig. En als iets niet kan? Dan zeggen we het ook gewoon.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >