heet vanaf nu
2018
07
apr
door
Martijn Lupke
1022
8
0

Samenwerking NVLO en OK Visie officieel van start

Met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst werd gisteren in Egmond aan Zee tijdens de themabijeenkomst "Werken en Leren op het OK complex in 2025" een officiële start gemaakt met de samenwerking tussen de NVLO (Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatiekamers) en OK Visie.

Bij afwezigheid van de voorzitter Mimoen Ahmidi zette vice voorzitter Ruud Tromp en Martijn Lupke (OK Visie) een handtekening voor een uitgebreide samenwerking. Beide partijen zien een grote meerwaarde in samenwerken, vooral gezien de aanstaande veranderingen op het gebied van werken en leren op de OK is deze samenwerking erg belangrijk. OK Visie krijgt binnen dit kader een belangrijke rol in de informatievoorziening naar de beroepsgroepen.

Daarnaast zullen zij samen optrekken in de informatievoorziening over onderwerpen die de beroepsgroepen op de OK verbinden, hiervoor wordt zowel het tijdschrift OK Management, de website okmanagement.nl als okvisie.nl gebruikt.

Deel dit artikel
8 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >