heet vanaf nu
2021
30
jul
door
HMC
1268
1
0

De OK van HMC is uniek!

Ja, we vallen graag met de deur in huis. Want we zijn trots op onze OK en de mensen die er werken. De vraag voor jou is natuurlijk 'waarom is de OK van HMC uniek?' HMC is een groot topklinisch ziekenhuis dat zowel een level 1 traumacentrum, een oncologisch centrum en een electief centrum is. Dit betekent dat wij onze OK professionals met onze drie locaties ontzettend veel innovatie, variatie en diversiteit kunnen bieden. Zowel in patiëntencategorieën, specialismen en werkomgeving. Én voor ieders ambitie is er voldoende ruimte!


Werken op onze OK betekent werken in roulerende teams die sterk op elkaar zijn ingespeeld en staan voor professionaliteit én gezelligheid! We blijven graag ver weg van hiërarchie. Humor is bij ons een competentie ;) Het is zeer informeel maar met elkaar hebben we op en rondom de operatiekamer één gezamenlijk belang. Namelijk ervoor zorgen dat de patiënt een uitstekende ervaring overhoudt aan de operatie. Daarom staat een gezonde aanspreekcultuur bij ons centraal. En soms zijn er geen woorden nodig om exact te weten wat er moet gebeuren, één blik kan genoeg zijn.



HMC is een opleidingsziekenhuis waar je écht de kans krijgt om intern door te groeien. Met drie ziekenhuislocaties en vrijwel alle medische specialismen aanwezig heb je als OK professional bij HMC ontzettend veel mogelijkheden. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd en denken indien nodig heel graag hierover met jou mee.

Wanneer je komt werken op onze OK dan bieden wij jou een werkomgeving waar innovatie, werkplezier en diversiteit samenkomen. Een baan waar jij met jouw ambities nog jaren vooruit kunt! En trouwens, een borrel op de grote markt, naar het strand of shoppen in het grootste winkelcentrum van Nederland is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Vanuit HMC ben je er zo!

Interesse? Bekijk dan onze speciale OK landingspagina voor meer informatie en onze vacatures voor operatieassistent, anesthesiemedewerker en recoveryverpleegkundige! Geef jij ook jouw carrière een plus? https://www.werkenbijhmczorg.nl/ok





Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
De beste zorg leveren. Dat doen we dag in, dag uit, met een grote glimlach.”
blog
Gezond werken op de OK
blog
Onze OK: Haaglanden MC
blog
De persoonlijkheid van de chirurg in kaart gebracht
nog geen reacties geplaatst