heet vanaf nu

OKteleVISIE

Hallo, ik ben Ingrid Hummel, redacteur van OK Visie en operatieassistent. In deze rubriek presenteer ik instructievideo's van diverse producten, apparatuur en materialen die op de ok gebruikt (gaan) worden. Daarnaast plaatsen we in OKteleVisie video's van lezingen, presentaties en komen wij op lokatie voor een videoreportage van uw bedrijf of afdeling. 

Heeft u interesse in een reportage voor OKteleVisie? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

2020
09
mrt
door
Martijn Lupke
808
4
0

'Ingrid komt langs' bij Sylvia Agterberg

In deze eerste aflevering van 'Ingrid komt langs' van OKteleVisie is Ingrid op bezoek op de OK in het Diakonessenhuis Utrecht bij Sylvia Agterberg. Sylvia Agterberg is operatieassistent en scholingscoördinator en organiseert onder andere scenariotrainingen van een code 1 sectio, brandoefening, reanimatietraining en voorbehouden handelingen. Ingrid ging langs en wilde alles weten over hoe Sylvia dit allemaal organiseert.

advertentie
2020
13
feb
door
Ingrid Hummel
973
11
1

Helden

Hier is hij dan! Het lied "Helden", speciaal voor iedereen die in de zorg werkt en vooral vandaag op Valentijnsdag een extra complimentje kan gebruiken.

topic
Personeel
2019
08
jun
door
Martijn Lupke
1518
7
0

Demonstratie Erbe VIO3

"De Erbe VIO3 beschikt naast een uitstekende chirurgische performance over een zeer intuïtieve bediening. Wil jij weten wat hem zo gebruiksvriendelijk maakt? Bekijk dan hier de instructievideo gepresenteerd door Irmgard van Zon, operatieassistente in het Jeroen Bosch Ziekenhuis."

topic
Chirurgie
2019
28
feb
door
Erbe
1523
1
0

Erbe VIO® Setup

Erbe heeft zijn stempel gedrukt op de elektrochirurgie en deze tot de toptechnologie gemaakt zoals die tegenwoordig in operatiekamers over de hele wereld wordt ingezet. VIO 3 is onze nieuwste technologische mijlpaal.

topic
Chirurgie
advertentie
2018
19
feb
door
OK Visie
3693
5
0

Interview: Chirurgisch polslicht Reinier de Graaf Gasthuis

OK Visie interviewt in deze reportage Eileen Raaijmakers, student Klinische Technologie aan de TU Delft. Samen met 4 medestudenten ontwikkelde zij op de OK van het Reinier de Graaf Gasthuis een prototype van het chirurgisch polslicht.

topic
Innovatie