heet vanaf nu

OKteleVISIE

Hallo, ik ben Ingrid Hummel, redacteur van OK Visie en operatieassistent. In deze rubriek presenteer ik instructievideo's van diverse producten, apparatuur en materialen die op de ok gebruikt (gaan) worden. Daarnaast plaatsen we in OKteleVisie video's van lezingen, presentaties en komen wij op lokatie voor een videoreportage van uw bedrijf of afdeling. 

Heeft u interesse in een reportage voor OKteleVisie? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

2020
11
okt
door
Erbe
616
0
0

Webcast: Een reis door het filter

Chirurgische rook en aerosolen van laser, Cusa, Ultracision of elektrochirurgische apparatuur bevatten potentieel gevaarlijke stoffen. Deze bestanddelen kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van iedereen, die zich in de operatiekamer bevindt tijdens gebruik. Elektrochirurgie is een “must” in elke O.K. – chirurgische rook is dat niet. Bij alle verbrandingsprocessen komen stoffen vrij, die luchtwegen kunnen beschadigen. Daarnaast kan de rook ook ziekteverwekkers bevatten, bijvoorbeeld: het HIV-virus, hepatitis B virus (HBV) en het papilloma virus (HPV).

advertentie
2020
09
mrt
door
Martijn Lupke
1819
6
0

'Ingrid komt langs' bij Sylvia Agterberg

In deze eerste aflevering van 'Ingrid komt langs' van OKteleVisie is Ingrid op bezoek op de OK in het Diakonessenhuis Utrecht bij Sylvia Agterberg. Sylvia Agterberg is operatieassistent en scholingscoördinator en organiseert onder andere scenariotrainingen van een code 1 sectio, brandoefening, reanimatietraining en voorbehouden handelingen. Ingrid ging langs en wilde alles weten over hoe Sylvia dit allemaal organiseert.

2020
13
feb
door
Ingrid Hummel
1773
11
1

Helden

Hier is hij dan! Het lied "Helden", speciaal voor iedereen die in de zorg werkt en vooral vandaag op Valentijnsdag een extra complimentje kan gebruiken.

topic
Personeel
2019
08
jun
door
Martijn Lupke
2349
7
0

Demonstratie Erbe VIO3

"De Erbe VIO3 beschikt naast een uitstekende chirurgische performance over een zeer intuïtieve bediening. Wil jij weten wat hem zo gebruiksvriendelijk maakt? Bekijk dan hier de instructievideo gepresenteerd door Irmgard van Zon, operatieassistente in het Jeroen Bosch Ziekenhuis."

topic
Chirurgie
advertentie
2019
28
feb
door
Erbe
2505
1
0

Erbe VIO® Setup

Erbe heeft zijn stempel gedrukt op de elektrochirurgie en deze tot de toptechnologie gemaakt zoals die tegenwoordig in operatiekamers over de hele wereld wordt ingezet. VIO 3 is onze nieuwste technologische mijlpaal.

topic
Chirurgie