heet vanaf nu

OKteleVISIE

Hallo, ik ben Ingrid Hummel, redacteur van OK Visie en operatieassistent. In deze rubriek presenteer ik instructievideo's van diverse producten, apparatuur en materialen die op de ok gebruikt (gaan) worden. Daarnaast plaatsen we in OKteleVisie video's van lezingen, presentaties en komen wij op lokatie voor een videoreportage van uw bedrijf of afdeling. 

Heeft u interesse in een reportage voor OKteleVisie? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

2021
26
aug
door
NVBMH
819
0
0

BMH anesthesie in beeld

De BMH Anesthesie werkt op verschillende OK-complexen in Nederland. Zo ook in het St Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De NVBMH maakte hier een video met in de hoofdrol Nienke van Berkel, BMH Anesthesie. Zij laat zien dat zij onderdeel is van een dynamisch en sterk team. Drs. W. Hofsté, Anesthesioloog, en R. Abdoelrazak, teamleider, geven aan wat de BMH op hun afdeling toevoegt.

topic
Anesthesie
advertentie
2020
11
okt
door
Erbe
1328
0
0

Webcast: Een reis door het filter

Chirurgische rook en aerosolen van laser, Cusa, Ultracision of elektrochirurgische apparatuur bevatten potentieel gevaarlijke stoffen. Deze bestanddelen kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van iedereen, die zich in de operatiekamer bevindt tijdens gebruik. Elektrochirurgie is een “must” in elke O.K. – chirurgische rook is dat niet. Bij alle verbrandingsprocessen komen stoffen vrij, die luchtwegen kunnen beschadigen. Daarnaast kan de rook ook ziekteverwekkers bevatten, bijvoorbeeld: het HIV-virus, hepatitis B virus (HBV) en het papilloma virus (HPV).

2020
09
mrt
door
Martijn Lupke
2794
6
0

'Ingrid komt langs' bij Sylvia Agterberg

In deze eerste aflevering van 'Ingrid komt langs' van OKteleVisie is Ingrid op bezoek op de OK in het Diakonessenhuis Utrecht bij Sylvia Agterberg. Sylvia Agterberg is operatieassistent en scholingscoördinator en organiseert onder andere scenariotrainingen van een code 1 sectio, brandoefening, reanimatietraining en voorbehouden handelingen. Ingrid ging langs en wilde alles weten over hoe Sylvia dit allemaal organiseert.

2020
13
feb
door
Ingrid Hummel
2538
11
1

Helden

Hier is hij dan! Het lied "Helden", speciaal voor iedereen die in de zorg werkt en vooral vandaag op Valentijnsdag een extra complimentje kan gebruiken.

topic
Personeel
advertentie
2019
08
jun
door
Martijn Lupke
3176
7
0

Demonstratie Erbe VIO3

"De Erbe VIO3 beschikt naast een uitstekende chirurgische performance over een zeer intuïtieve bediening. Wil jij weten wat hem zo gebruiksvriendelijk maakt? Bekijk dan hier de instructievideo gepresenteerd door Irmgard van Zon, operatieassistente in het Jeroen Bosch Ziekenhuis."

topic
Chirurgie