heet vanaf nu
2019
14
feb
door
Deborah Kamphues
231
1
0

KubTec 40: Het eerste röntgen mamma-apparaat op de operatiekamer

Binnen het Franciscus Gasthuis & Vlietland is de Borstkliniek een belangrijk speerpunt. Het steeds verder optimaliseren van de kwaliteit van de patiëntenzorg is essentieel. Innovatie speelt een zeer belangrijke rol. Om die reden zijn we constant vooruit aan het kijken wat er beter kan met de huidige technieken en middelen die beschikbaar zijn.

topic
Innovatie
advertentie
2019
05
feb
door
Martijn Lupke
231
5
0

Laat zien wat je in huis hebt!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik ga in dit blog reclame maken. Reclame voor een service die ik aanbied. Is dit blog daarom minder interessant om te lezen? Ik denk het niet, maar oordeel zelf.

topic
Personeel
2019
05
feb
door
OK Learning
457
7
0

"Met deze app kan ik snel iets opzoeken wanneer het mij uitkomt"

Als operatieassistent of anesthesiemedewerker jezelf bijscholen waar en wanneer je maar wilt. Dat kan met de e-learning modules en app van OK Learning. Operatieassistent Ilse Moonen van het St. Antonius Ziekenhuis gebruikt deze oplossing sinds mei 2018 en deelt haar ervaringen.

topic
Techniek
2019
03
feb
door
Martijn Lupke
537
5
0

Startmoment

Hulde voor Paul Meijsen! Wat een goede column in de Operationeel. Meerdere spijkers op de kop. De één wat rechter door het midden dan de ander, maar over de gehele linie een geweldige reflectie op de huidige crisis op de OK. Want zo mogen we het nog steeds wel noemen. De hoofdrolspelers worden perfect neergezet en ook de figuranten krijgen er spreekwoordelijk “van langs”.

topic
Management
advertentie
2019
30
jan
door
Ingrid Hummel
453
5
0

Vol toewijding

Kijk, weet je wat het ding is, ik weet zelf ook wel dat je niet alles kunt weten. Hoe graag ik het ook zou willen. Maar ik weet van mezelf dat ik meer een specialist dan een generalist ben. Liever van 1 ding (lees: specialisme) veel weet, dan van heel veel een beetje. Maar toch, beperk ik mij hiermee niet enorm in mijn vak?

topic
Personeel