heet vanaf nu
2018
02
dec
door
Martijn Lupke
205
3
0

Terug naar de basis

Waar sta jij over 5 jaar? Het is vaak de standaardvraag tijdens een jaargesprek met je leidinggevende. Heb jij hem al eens goed beantwoord? Wist ik vijf jaar geleden dat ik OK Visie zou gaan oprichten? Toch is het goed om af en toe eens terug te kijken wat je motiveerde om bepaalde keuzes te maken. Hebben deze keuzes geleid tot wat je voor ogen had of hebben omstandigheden gezorgd voor een afwijkend pad?

topic
OK Visie
advertentie
2018
29
nov
door
Martijn Lupke
493
7
2

Van varkenscyclus naar big problem

Wie dinsdag naar het programma "de Monitor" heeft gekeken zal waarschijnlijk een bevestiging hebben gezien van wat wij al lang weten. Het gaat niet de goede kant op. De vraag is echter voor wie het niet de goede kant op gaat.

topic
Personeel
2018
26
nov
door
Carol Timmer
385
6
0

Werkplekleren in praktijk brengen op een operatiecentrum

Zorginstellingen opereren vandaag de dag in een wereld die gekenmerkt wordt door concurrentie en noodzaak tot voortdurende verandering. Het lijkt erop dat het enige constante is, dat alles steeds verandert. We weten inmiddels dat ziekenhuizen failliet gaan en dat OK-medewerkers daardoor hun baan kunnen verliezen.

topic
Opleiding
2018
21
nov
door
Kaatje
404
4
0

Een kijkje in een andere ok-keuken

En daar gaan we dan, op tijd eruit om vandaag eens een kijkje te nemen in een andere OK keuken. Onderweg vraag ik me af of ik iets totaal anders zou gaan zien, word ik verbaasd, of blij verrast? Wellicht zie ik leuke handige dingen die wij in onze OK keuken kunnen gaan toepassen. Welke regels passen wij toe in onze keuken en bij welke regels ligt er nog een uitdaging?

topic
Kwaliteit
advertentie
2018
10
nov
door
Martijn Lupke
862
2
0

Laten we hopen van niet…

Soms lees je de kop van een artikel en geloof je je ogen niet. Nog een keer lezen. Ja, het staat er toch echt. Artikel maar even helemaal gelezen. "Helft van personeel Nedcar heeft sporen van drank of drugs in bloed". De helft! Onwillekeurig gingen mijn gedachten naar onze werkplek.

topic
Veiligheid