heet vanaf nu
2018
17
aug
 
€30
Enschede

23-11-2018
Symposium Hart in Actie

Het Thorax Centrum Twente organiseert het populaire landelijke congres Hart in Actie voor operatieassistenten en anesthesiemedewerkers van alle Thoraxcentra in Nederland en België.

advertentie
2018
06
jun
 
nader te bepalen
nader te bepalen

12-11-2018
STIP start met training Contactpersonen Infectie Preventie voor de OK!

STIP start met training Contactpersonen Infectie Preventie voor de OK!

2018
05
jun
 
€225 / €425
Tiel

20-09-2018
NVLO Jaarcongres 2018

Afgelopen maanden is er weer hard gewerkt om een mooi en interessant programma samen te stellen voor het NVLO Jaarcongres 2018, dat op 20 en 21 september 2018 zal worden georganiseerd in Van der Valk Hotel Tiel.

2018
04
jun
 
gratis
Dordrecht

08-11-2018
LVO Studiedag | Wervelkollom

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op donderdag 8 november een LVO studiedag voor operatie assistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de wervelkolom, hands-on workshops of interactieve sessies, de nadruk ligt op actuele ontwikkeling en kennis die direct toepasbaar is en biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op hun vakgebied graag met u delen.

advertentie
2018
04
jun
 
gratis
Dordrecht

13-09-2018
LVO Studiedag | Extremiteiten

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op donderdag 13 september een LVO studiedag voor operatie assistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de extremiteiten, hands-on workshops of interactieve sessies, de nadruk ligt op actuele ontwikkeling en kennis die direct toepasbaar is en biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op hun vakgebied graag met u delen.

Over onze evenementen

Bekijk hier de nieuwste en meest interessante evenementen voor de OK professional. Vol kennis, inspiratie en leuke ontmoetingen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland en blijf op de hoogte van innovaties tijdens inspirerende lezingen, congressen, symposia en interactieve sessies.

Wilt u zelf een evenement plaatsen? Neem dan contact op met OK Visie.