heet vanaf nu
2019
18
jul
 
75 (per ziekenhuis max. 3 pers)
Amsterdam

14-11-2019
Het beste OK opleidingsidee van Nederland

Wij dagen jullie uit! Niet dat er uitdagingen ontbreken in het leven van OK professionals, integendeel, werken op de OK is één en al uitdaging. Nee, we dagen jullie dit keer op een andere manier uit. Hoe houden we de OK professional “fit for duty” op een hoogwaardig kennisniveau? Heb jij hier ideeën over en een plan hoe dit uit te werken? Dan dagen we jou uit dit plan te komen presenteren bij “Het beste opleidingsidee van Nederland”! En wellicht wordt jouw plan uitgekozen door een vakjury en uitgewerkt.

advertentie
2019
25
jun
 
395/595
Tiel

26-09-2019
NVLO Najaarscongres: Mindful Leiderschap

Het najaarscongres staat dit jaar in het teken van MINDFUL LEIDERSCHAP. Dit congres is voor de manager die met meer aandacht, krachtiger in het werk en leven wil staan en meer regie wil hebben over zichzelf in plaats van geleid te worden door de agenda. Dit congres is óók voor managers die (tijdelijk) meer spanning of druk ervaren, door bijvoorbeeld extra taken, een reorganisatie, verandering van werkinhoud of werkwijze. En nee, dit wordt geen zweverig congres. We geven je praktische tools die je kunt gebruiken en je blijft met beide benen op de grond. We hopen je te kunnen verrassen, te kunnen inspireren en je verder te kunnen helpen.

Over onze evenementen

Bekijk hier de nieuwste en meest interessante evenementen voor de OK professional. Vol kennis, inspiratie en leuke ontmoetingen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland en blijf op de hoogte van innovaties tijdens inspirerende lezingen, congressen, symposia en interactieve sessies.

Wilt u zelf een evenement plaatsen? Neem dan contact op met OK Visie.