heet vanaf nu
2019
25
jun
 
395/595
Tiel

26-09-2019
NVLO Najaarscongres: Mindful Leiderschap

Het najaarscongres staat dit jaar in het teken van MINDFUL LEIDERSCHAP. Dit congres is voor de manager die met meer aandacht, krachtiger in het werk en leven wil staan en meer regie wil hebben over zichzelf in plaats van geleid te worden door de agenda. Dit congres is óók voor managers die (tijdelijk) meer spanning of druk ervaren, door bijvoorbeeld extra taken, een reorganisatie, verandering van werkinhoud of werkwijze. En nee, dit wordt geen zweverig congres. We geven je praktische tools die je kunt gebruiken en je blijft met beide benen op de grond. We hopen je te kunnen verrassen, te kunnen inspireren en je verder te kunnen helpen.

advertentie
2019
12
jun
 
€245,- ex. BTW
Amersfoort

09-10-2019
Het anesthesiecongres: druk met drugs

Wil je meer weten over de invloed van verslaving op de anesthesie, bloeddrukregulatie bij kinderen en de zin en onzin van NSAID’s? Kom dan naar het anesthesiecongres! Aan het eind van deze dag ga je naar huis met nieuwe kennis die je de volgende dag (of nacht) direct praktisch kunt inzetten.

Over onze evenementen

Bekijk hier de nieuwste en meest interessante evenementen voor de OK professional. Vol kennis, inspiratie en leuke ontmoetingen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland en blijf op de hoogte van innovaties tijdens inspirerende lezingen, congressen, symposia en interactieve sessies.

Wilt u zelf een evenement plaatsen? Neem dan contact op met OK Visie.