heet vanaf nu
2019
23
aug
door
Eizo Europe GmbH
672
3
0

Betrouwbare beeldtechnologie voor operatiekamers

In moderne ziekenhuizen neemt het aantal verschillende beeldbronnen die in diverse omgevingen tegelijkertijd moeten worden weergegeven, toe. Met de producten uit de CuratOR-serie is EIZO in staat hiervoor een oplossing te bieden. Bij de ontwikkeling is met name rekening gehouden met de wensen van gebruikers met betrekking tot de beeldweergave in interventieradiologieruimten, en in de bijbehorende controle- en operatiekamer. Dankzij de uitgebreide productlijn zijn er nauwelijks beperkingen.

Geïntegreerde OK
Het digitale bekijksysteem, CuratOR Surgical Panel, kan worden aangepast aan uw behoeften en specifieke eisen. Het Surgical Panel kan worden gebruikt voor totaal verschillende doelen, bijvoorbeeld als platform voor het video-management binnen de OK, voor beeld- en video-documentatie, registratie van gegevens of het tonen van digitale röntgenbeelden.Interventionele radiologie
Tijdens interventieradiologie bestaat er een sterke behoefte om medische informatie en beelden tegelijkertijd te tonen, on-demand belangrijke beelden te scalen naar het gewenste formaat en minder belangrijke informatie tijdelijk te verwijderen uit het zichtbare beeld. Door het leveren van hoge resolutie breedbeeldmonitoren - ook wel large format monitoren genoemd - en een large-monitormanagersysteem is EIZO in staat om deze verschillende workflow scenario’s te ondersteunen. De large-monitormanager verzamelt verschillende video-inputs, combineert en rangschikt ze aan de hand van voorgeconfigureerde layouts op basis van uw voorkeuren en toont het resultaat op de monitor.

Controlekamer
In de controlekamer kan eenzelfde large-monitormanagersysteem worden gebruikt om de informatie van verschillende bronnen te tonen op één of meerdere monitoren.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met EIZO voor een vrijblijvende afspraak en/of testopstelling via 040-7600360 of info.nl@eizo.com.

Delen
3 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

nieuws
Slimme bril helpt bij hart- en vaatoperaties
nieuws
Dankzij cleanroom heeft Catharina Ziekenhuis een eigen ‘spuitenfabriek’
nieuws
Nieuwe operatietechniek bij prostaatkanker
nieuws
Erasmus MC ontwikkelt tool voor OK-wachtlijst

Eizo Europe GmbH

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >