heet vanaf nu
2021
12
nov
door
Herzog Medical
1056
1
0

Compressie-kousen voor OK medewerkers: Herzog Medical komt met een mooie ‘Zorghelden Actie’

Heb jij na het werk vaak last van vermoeide benen? Dat is niet gek. Werken op de OK is topsport, zeker nu de druk op de zorg zo groot is. Misschien herken je het wel…zware benen, branderige voeten of je houdt zelfs wat vocht vast rond je enkels. Als je uren achtereen staat eist dat zijn tol. Speciaal voor het hardwerkende OK personeel komt Herzog Medical tijdens het LVO-congres met een bijzondere actie…

Veel topsporters dragen de compressiekousen van Herzog Medical. Mathieu van der Poel, Jorien ter Mors, Kjeld Nuis, Annemiek van Vleuten en vele andere Olympische toppers dragen Herzog kousen om hun bloedcirculatie te stimuleren. De analogie tussen topsport en werken in de zorg is voor Herzog Medical de aanleiding om OK-medewerkers op dezelfde manier te ondersteunen.

Waarom heb jij als OK-medewerker baat bij Herzog Compressiekousen?
Zware benen na een lange werkdag zijn een teken dat de terugstroom van het aderlijk bloed richting hart niet optimaal verloopt. Zowel tijdens intensief sporten als bij langdurig staan, kan er een teveel aan vocht in de tussencelruimte ontstaan. Wanneer er geen kuitspierpompwerking is verloopt de afvoer van het veneuze bloed met daarin opgelost de afvalstoffen van het verbrandingsproces verre van optimaal. Herzog kousen zijn speciaal ontwikkeld om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast het tegengaan van vermoeide benen kunnen ze ook perfect worden ingezet bij het voorkomen van spataderen.

Waarom zou je specifiek voor Herzog kousen kiezen?
Voor een optimale compressiewerking is het van groot belang dat compressiekousen op jouw individuele beenmaten zijn afgestemd! Immers: iedereen heeft andere kuitcontouren. Herzog Medical werkt daarom met een uniek maatsysteem waarbij het been op 6 punten wordt opgemeten.

Speciale korting voor de zorg
Wil jij je benen deskundig laten opmeten en met fikse korting een paar Herzog kousen aanschaffen? Herzog Medical hanteert nu een speciale Zorghelden prijs van €34,95. (Een flinke korting t.o.v. de normale verkoopprijs in de winkel: € 54,95). Willen jij en je collega’s profiteren van deze aanbieding? Neem dan contact met ons op via: marcella@herzogmedical.com


Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
Kom aan boord op de OK
blog
Onze Koffiekamer: Equipe Zorgbedrijven
blog
Sedatiepraktijkspecialist Arie Claessen; ik raad iedere anesthesiemedewerker deze opleiding aan
blog
Dé operatieassistent

Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Het succes van de firma komt voort uit jarenlange medische ervaring en een continue dialoog met brei-ingenieurs, artsen, fysiotherapeuten en (top)atleten. Ons assortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures. Naast onze tastbare producten geven wij sporters en (para)medici graag voorlichting over het belang van compressie, blessurepreventie en herstel.

Kijk ook op: https://www.herzogmedical.com/over-herzog-medical/

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst