heet vanaf nu
 

Word ZZP'er via OK Visie!

OK Visie en JellowZorg realiseren de beste match tussen de OK professionals en opdrachtgevers.

Hoe werkt het?


Voor ZZP'ers

ZZP'ers schrijven zich via OK Visie gratis in bij JellowZorg en vergroten zo eenvoudig hun netwerk van opdrachtgevers. Je hoeft geen acquisitie te doen en op zoek te gaan naar opdrachtgevers, want de ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra benaderen jou. Je profiel wordt beheerd door JellowZorg en al jouw gegevens in je account kun je daar beheren en wijzigen. 

De grootste voordelen op een rij: 
  • Je betaalt geen inschrijfgeld, geen bemiddelingskosten en geen fee over je gewerkte uren
  • Aquisitie doen behoort tot het verleden, opdrachtgevers benaderen jou
  • Je bepaalt zelf je reële uurtarief
  • Wij kunnen voor een gering bedrag ook jouw administratie doen
Ga je voor het eerst werken als ZZP'er en heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan contact met ons op.

SCHRIJF JE HIER IN!!


Voor zorgorganisaties


Waarom JellowZorg?

Waarom zou u als zorgorganisatie uw netwerk delen met andere zorgorganisaties? Nou, heel simpel: u krijgt er honderden netwerken voor terug! Vind u de geschikte professional niet in uw eigen netwerk, dan wel één in het netwerk van de ander. JellowZorg bundelt de beste ZZP'ers van alle aangesloten zorginstellingen. Dus niet meer elke zorgorganisatie voor zich, maar samen bouwen aan één groot netwerk in de zorg.

U brengt uw eigen pool van ZZP'ers in kaart en bouwt tegelijkertijd mee aan één groot netwerk dat altijd en overal tot uw beschikking staat. Bovendien kunt u als opdrachtgever elke professional rechtstreeks benaderen en bij inhuur betaalt u geen bemiddelingskosten.


Vind freelancers in de zorg

Wilt u in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met u. Hierdoor communiceert u als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. U kunt zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wilt u toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Het netwerk

JellowZorg is hét gezamenlijke netwerk van ZZP'ers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kunt u eenvoudig uw eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit u ook aan?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@jellowzorg.nl of bel +31(0)357370193advertentie