heet vanaf nu
2020
09
okt
door
Erbe
1392
1
0

Elektrochirurgie is een integraal onderdeel van de OK, chirurgische rook is dat niet.

Rookontwikkeling op de OK. We zijn er nog niet over uitgepraat. De gezondheidsrisico’s zijn bekend, dus u als gebruiker, OK professional streeft naar een veilige en plezierige werkomgeving.

Het rookafzuigtoestel IES3 van ERBE beschermt u door middel van een 5-traps ULPA-15 filter en actief koolstoffilter op de best mogelijke manier. De bi-turbo technologie staat garant voor direct beschikbare zuigkracht bij activatie en voorkomt daarmee rookontwikkeling in de vrije ruimte. IES3 kenmerkt zich verder door een zeer gering geluidsniveau en leidt derhalve niet af.

Het gebruik van programmeerbare standaardinstellingen maakt de bediening intuïtief en eenvoudig. Vanzelfsprekend is de IES 3 te gebruiken in combinatie met een uitgebreid assortiment accessoires voor zowel open- als laparoscopische toepassingen.

Ga naar de ERBE micro-website https://smoke.erbe-med.com en ontdek hoe de IES3 functioneert en waarom dit systeem wordt veronderstelt effectief het SARS-CoV-2 virus en nanopartikels te filtreren. 

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

nieuws
Hyperspectrale camera zet eierstokkanker op de foto
blog
TU Delft en Maasstad bereiken duurzaamheids-mijlpaal
nieuws
‘From surgical waste to medical products’
nieuws
Nieuwe methode voor opsporen schildwachtklier

Erbe

Over Erbe

Wij zijn een familiebedrijf dat onder leiding van de eigenaren al vijf generaties lang chirurgische systemen produceert en verkoopt, voor zeer uiteenlopende medische toepassingen.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst