heet vanaf nu

Erbe

Over Erbe

Wij zijn een familiebedrijf dat onder leiding van de eigenaren al vijf generaties lang chirurgische systemen produceert en verkoopt, voor zeer uiteenlopende medische toepassingen.

2020
30
nov
blog
door
Erbe
520
0
0

Nieuwe mogelijkheden in de interventionele pulmonologie

Cryosondes worden in de pulmonologie gebruikt om extracties en weefseldevitalisatie te doen. De dunste van de nieuwe sondes heeft een diameter van slechts 1,1 mm. Hiermee kunnen met behulp van een beschermslang, via het werkkanaal van een bronchoscoop, dieperliggende biopten worden genomen. Tijdens de cryobiopsie hoeft de bronchoscoop niet meer uit het doelgebied te worden teruggetrokken, maar kan gewoon blijven zitten.

advertentie
2020
11
okt
video
door
Erbe
781
0
0

Webcast: Een reis door het filter

Chirurgische rook en aerosolen van laser, Cusa, Ultracision of elektrochirurgische apparatuur bevatten potentieel gevaarlijke stoffen. Deze bestanddelen kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van iedereen, die zich in de operatiekamer bevindt tijdens gebruik. Elektrochirurgie is een “must” in elke O.K. – chirurgische rook is dat niet. Bij alle verbrandingsprocessen komen stoffen vrij, die luchtwegen kunnen beschadigen. Daarnaast kan de rook ook ziekteverwekkers bevatten, bijvoorbeeld: het HIV-virus, hepatitis B virus (HBV) en het papilloma virus (HPV).

2020
09
okt
blog
door
Erbe
748
0
0

Elektrochirurgie is een integraal onderdeel van de OK, chirurgische rook is dat niet.

Rookontwikkeling op de OK. We zijn er nog niet over uitgepraat. De gezondheidsrisico’s zijn bekend, dus u als gebruiker, OK professional streeft naar een veilige en plezierige werkomgeving.

2020
30
sep
blog
door
Erbe
1118
6
0

Schone lucht in de OK

Chirurgische rook en aerosolen van laser, Cusa, Ultracision of elektrochirurgische apparatuur bevatten potentieel gevaarlijke stoffen. Deze bestanddelen kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van iedereen die zich in de operatiekamer bevindt tijdens gebruik. Elektrochirurgie is een “must” in elke O.K. – chirurgische rook is dat niet. Bij alle verbrandingsprocessen komen stoffen vrij, die luchtwegen kunnen beschadigen. Daarnaast kan de rook ook ziekteverwekkers bevatten, bijvoorbeeld: het HIV-virus, hepatitis B virus (HBV) en het papilloma virus (HPV).

advertentie
2019
28
feb
video
door
Erbe
2706
1
0

Erbe VIO® Setup

Erbe heeft zijn stempel gedrukt op de elektrochirurgie en deze tot de toptechnologie gemaakt zoals die tegenwoordig in operatiekamers over de hele wereld wordt ingezet. VIO 3 is onze nieuwste technologische mijlpaal.