heet vanaf nu

Ingrid Hummel

Met mijn neus voor nieuws, enthousiasme en ervaring als operatieassistente in zowel diverse ziekenhuizen als zelfstandige behandelcentra, houd ik jullie, als redacteur van OK Visie, graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ok-gebied.
Daarnaast ben ik het gezicht van 'in the picture', vrouw van Martijn, trotse moeder en fanatiek gezelligheidstennisster.

Volg mij op socialmedia2017
06
dec
nieuws
door
Ingrid Hummel
239
0
0

Preventief verwijderen van eileiders voorkomt eierstokkanker

Gynaecoloog-oncoloog dr. Jurgen Piek van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven wil dat het huidige protocol voor een baarmoederverwijdering op goedaardige indicatie, bijvoorbeeld bij vleesbomen of hevige menstruaties, wordt aangepast. Hij wil dat standaard ook de eileiders worden verwijderd om eierstokkanker te voorkomen.

advertentie
2017
30
nov
nieuws
door
Ingrid Hummel
466
6
0

Uitkomsten Groot Nationaal Onderzoek naar pijn

Vrouwen zijn gevoeliger voor pijn dan mannen, maar kunnen daar iets aan doen door films te kijken of te sporten. Dat blijkt uit het Groot Nationaal Onderzoek naar pijn, waaraan meer dan 9.000 Nederlanders meededen. De resultaten worden op 30 november gepresenteerd in het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu.

2017
29
nov
nieuws
door
Ingrid Hummel
2400
16
4

Pilootvaardigheden in de operatiekamer

Het verbaast voormalig luchtmachtvlieger en chirurg Marck Haerkens niets dat er geen verdere daling is van de vermijdbare sterfte in ziekenhuizen. Gisteren werd bekend dat het ziekenhuizen niet lukt om het aantal vermijdbare sterftes verder terug te dringen.

2017
22
nov
blog
door
Ingrid Hummel
1578
21
2

High tech op de ok

OKVisie is op bezoek geweest bij Marsha van Zuilen-de Man. Marsha werkt als ok-assistent in het Reinier de Graaf Ziekenhuis, reeds 25 jaar in dienst en is vakspecialiste KNO. Marsha vertelt ons hoe het is om met de DORA te werken.

advertentie
2017
20
nov
blog
door
Ingrid Hummel
814
1
2

Als ze me missen

Ik ga iets bekennen. En ik ga mezelf er compleet belachelijk mee maken. Maar ik moet het even kwijt.