heet vanaf nu

Ingrid Hummel

Met mijn neus voor nieuws, enthousiasme en ervaring als operatieassistente in zowel diverse ziekenhuizen als zelfstandige behandelcentra, houd ik jullie, als redacteur van OK Visie, graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ok-gebied.
Daarnaast ben ik het gezicht van 'in the picture', vrouw van Martijn, trotse moeder en fanatiek gezelligheidstennisster.

Volg mij op socialmedia2019
07
dec
blog
door
Ingrid Hummel
190
0
0

‘Sneller opleiden en over grenzen heen denken nodig’

Het is lastig om voor operatieassistenten doorstroommogelijkheden te creëren naar medische functies buiten het OK-complex. Maar ik vind het belangrijk en goed dat we daar in CZO Flex Level nu wel naar kijken. In dat denken laten we ons niet begrenzen door bestaande belemmeringen zoals wel of niet BIG-geregistreerd zijn.’ Aan het woord is Erika Aalbers en zij draait haar hand niet om voor een pittige klus.

advertentie
2019
02
dec
blog
door
Ingrid Hummel
460
2
0

Onze OK: Zaans Medisch Centrum

Martin Jaarsma beschouwt zijn werk als een heel belangrijk onderdeel in mijn leven. ‘Ik ga er altijd met plezier naar toe, mits de week lekker gevarieerd met verschillende diensttijden is. Elke dag vroeg op is wel een dingetje, daar heb je gelijk een zwakke plek te pakken’

2019
28
nov
nieuws
door
Ingrid Hummel
995
10
0

OK-medewerkers OLVG krijgen ‘slaapiglo’ voor powernaps

OK-medewerkers van OLVG kunnen sinds kort powernaps doen in een speciaal powernap-station, ook wel ‘slaapiglo’ genoemd. In de afsluitbare ruimte met geblindeerde ramen en verstelbaar bed, krijgen de medewerkers de gelegenheid voor een kort dutje, zodat ze zich fit blijven voelen tijdens hun dienst.

2019
25
nov
blog
door
Ingrid Hummel
483
4
1

Scenariotraining code 1 sectio

In het Diakonessenhuis is er een multidisciplinaire training ‘code 1 sectio’ ontwikkeld. Deze training is zeer waardevol gebleken: tijdens die training groeit de interactie tussen de teams. Er ontstaat wederzijds respect, een betere samenwerking en optimalisering van zorg voor onze patiënten. Elke training kijken de deelnemers terug op een fantastisch leerzame dag en zijn ze trots dat ze in het Diakonessenhuis de tijd en ruimte kunnen creëren voor trainingen die zoveel meerwaarde hebben voor patiënten en collega’s.

advertentie
2019
21
nov
nieuws
door
Ingrid Hummel
225
1
0

LUMC start landelijke studie met Wondzorg App

Sinds begin november neemt de eerste patiënt deel aan de Wondzorg App studie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Deze nieuwe, interactieve app is realtime aangesloten op het elektronisch patiëntendossier. Met de app worden patiënten meer bij de zorg na hun operatie betrokken én kunnen onderzoekers het verband tussen wondlekkage en infecties bestuderen. Negen andere ziekenhuizen nemen deel aan de studie.