heet vanaf nu
2020
27
mei
door
Ingrid Hummel
389
6
0

e-book: Anesthesia and the soul

Anesthesie maakt moderne chirurgie mogelijk en onthult veel over de werking van het lichaam en de hersenen. Veel van de effecten van algehele anesthesie en verdovende middelen zijn algemeen bekend, maar houden alleen verband met de lichaamsfunctie. Onderzoek naar de effecten van algemene anesthesie en verdovende middelen vanuit een ander gezichtspunt, geeft antwoorden op veel eeuwenoude vragen en geloofssystemen.

“Anesthesia & the Soul”, geschreven door anesthesioloog Gerard Woerlee is een gratis te downloaden E-book waarin fascinerende inzichten in deze vragen worden besproken vanuit het oogpunt van dagelijkse praktische observaties uit de anesthesiepraktijk.

Via https://anesthesiasoul.com/ kun je "Anesthesia & the Soul" online lezen of gratis downloaden als pdf-boek of voor e-bookreaders van bijna alle typen.


Delen
6 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

blog
In geval van nood…
nieuws
Noradrenaline ontregelt immuunsysteem bij sepsis
nieuws
Longspecialist: Onderzoek naar effect ok-beademing op coronalongen relevant
blog
Anesthesie saai? Zoek eens wat afleiding!

Ingrid Hummel

Met mijn neus voor nieuws, enthousiasme en ervaring als operatieassistente in zowel diverse ziekenhuizen als zelfstandige behandelcentra, houd ik jullie, als redacteur van OK Visie, graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ok-gebied.
Daarnaast ben ik het gezicht van 'OKteleVisie, vrouw van Martijn, trotse moeder en fanatiek gezelligheidstennisster.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >