heet vanaf nu
2020
11
sep
door
Ingrid Hummel
601
1
0

Dé herintreder

Arno Pikart heeft na 13 jaar gewerkt te hebben als accountmanager bij ZimmerBiomet zijn oude functie als operatieassistent weer opgepakt. Hij werkt nu op de operatieafdeling van het Franciscus Gasthuis en Vlietland, de plek waar hij eerder al 6 jaar werkte.

De keuze om de OK te verlaten maakte ik omdat…
er een uitdaging voorbij kwam in de “industrie”. Ik zag dit als mooie kans om mijzelf op een ander vlak te ontwikkelen. Ik heb hier ook nooit spijt van gehad. In de 13 jaar dat ik deze functie heb uitgeoefend heb ik een hoop geleerd en veel gezien op het gebied van orthopedie, sales en marketing. Vanuit dit werk heb ik zeer veel verschillende operatieafdelingen mogen bezoeken in binnen- en buitenland. Ervaringen die ik nu weer mee neem naar mijn huidige werkgever.

De belangrijkste reden om weer terug te keren naar de OK..
was omdat ik toe was aan verandering en ik erachter kwam dat ik het werken op de OK gewoon nog steeds erg leuk vind.
Ik ben nooit gevlucht van de OK omdat ik niet meer van het werk hield, maar ben een andere uitdaging aan gegaan. In mijn werk als accountmanager was ik regelmatig op de ok aanwezig en ben de affiniteit met het vak dan ook nooit kwijtgeraakt.
Ook kreeg ik de behoefte om weer te gaan werken met meer regelmaat. Als accountmanager ben je ’s avonds toch nog vaak bezig met mails en telefoontjes plegen. Nu is vrij ook echt vrij!

De aspecten van mijn werk als operatieassistent die ik het meest gemist heb zijn…
Vooral het werken in een team. Super vind ik dat! Als accountmanager ben je, ondanks al mijn zeer leuke collega’s bij ZimmerBiomet, toch vaak alleen op pad.

De diensten die ik weer ga draaien vind ik…
heerlijk! Ik vind dit een van de leuke aspecten van het werk. Als iedereen vertrekt en je het dan verder met je dienstmaatjes moet organiseren. Ik vind die sfeer altijd erg leuk.

De nadelen van het werken op de OK zijn voor mij…
het plannen van vrije dagen en vakanties, hier moet je snel aan denken. De roosters worden hier ver van te voren bepaald en dit was ik echt niet meer gewend. Maar daar is goed overheen te komen hoor!

De dingen die in mijn afwezigheid veranderd zijn op de OK zijn…
heel verschillend per specialisme. Ik ben weggegaan voor de intrede van de endoscopische vaten, dus dat zal best even wennen zijn als ik daar op ingewerkt ga worden. Maar gelukkig zijn er ook nog veel dingen hetzelfde!


Dit artikel verschijnt ook in de OK Visie Krant van september 2020

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

blog
“Misgrijpen is geen optie”
nieuws
Geld voor extra bonus en werkdruk-verlaging zorg
nieuws
Interchange bestaat 30 jaar!
blog
Zonder de zzp’ers, de zorg zonder personeel?

Ingrid Hummel

Met mijn neus voor nieuws, enthousiasme en ervaring als operatieassistente in zowel diverse ziekenhuizen als zelfstandige behandelcentra, houd ik jullie, als redacteur van OK Visie, graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ok-gebied.
Daarnaast ben ik het gezicht van 'OKteleVisie, vrouw van Martijn, trotse moeder en fanatiek gezelligheidstennisster.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >