heet vanaf nu
2021
13
sep
door
TMI
1116
0
0

Detacheren in de zorg

Wat is detacheren? Als je detacheert zit je als zorgprofessional op een opdracht voor een bepaalde tijd. Dit kan een paar maanden, maar ook meerdere jaren zijn. Je blijft bij TMI in dienst. Zo heeft ook Bert van Klaveren de overstap gemaakt van werken bij Defensie naar detacheren in de zorg.

Hij werkt sinds 2017 via TMI als anesthesiemedewerker. Tien jaar geleden had hij nooit gedacht dat hij met zoveel plezier in de zorg zou werken. Wij vroegen Bert wat hij van detacheren in de zorg vindt. ‘’Detacheren past bij mij, want ik vind het leuk om verschillende werkomgevingen te zien. Ook ben ik meer gaan verdienen door te gaan detacheren, een mooie bijkomstigheid.’’

Van militair naar anesthesiemedewerker

‘’Ik werkte als militair, maar dit wilde ik niet mijn hele leven blijven doen. Mijn moeder, die ook in de zorg werkt, gaf de tip dat er personeel werd gezocht op de operatiekamer. Dat leek mij erg interessant en vervolgens ben ik begonnen met de opleiding tot anesthesiemedewerker. Eenmaal aan het werk had ik al in gedachten om niet mijn hele leven op één plek te blijven werken. Na drie jaar werken als anesthesiemedewerker in hetzelfde ziekenhuis, schreef ik mij in bij TMI. Ik ben begonnen met het draaien van losse diensten via het Flexbureau naast mijn vaste baan. Op deze manier kon ik ervaren of detacheren bij mij paste. Van het één kwam het ander en een half jaar later dacht ik, misschien moet ik volledig gaan detacheren. Mijn ervaringen met TMI waren erg positief, dus ben ik volledig via TMI gaan werken. Alles omtrent mijn indiensttreding werd netjes en snel geregeld en ik had meteen goede klik met mijn accountmanager.

Veel kennis en uitdaging door het detacheren

Als gedetacheerde anesthesiemedewerker zie je veel verschillende soorten apparatuur en registratiesystemen. Dit vind ik erg interessant, maar dit is ook goed voor mijn eigen vaardigheden. Ik kan nu op iedere operatiekamer in Nederland worden ingezet. Op dit moment zit ik alweer een tijdje op dezelfde opdracht. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik kan veel academische werkervaring opdoen.’’

Heb je naar aanleiding van bovenstaand verhaal vragen over detacheren? Neem dan vooral contact met mij op via bert@tmi.nl of bel naar 06 – 185 272 99.

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
0 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
OK van de maand: Flevoziekenhuis
blog
De militair operatieassistent
blog
Kom aan boord op de OK
blog
Onze Koffiekamer: Equipe Zorgbedrijven

TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 110 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Kijk op www.tmi.nl voor meer informatie.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst