heet vanaf nu

TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 110 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Kijk op www.tmi.nl voor meer informatie.

Volg mij op socialmedia2021
18
nov
blog
door
TMI
464
1
0

Zonder CSA draait er geen OK of poli

Als Romeo Badulkhan (40) vroeger op feestjes vertelde dat hij sterilisatieassistent was, grepen de mannen in het gezelschap meestal angstig naar hun kruis. Wanneer hij vervolgens toelicht dat zijn werk op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) draait om het desinfecteren en steriliseren van medische instrumenten, verklaart dit voor de meeste mensen een hoop. Toch is de CSA onder zorgpersoneel ook vrij onbekend, denkt Romeo. “Veel collega’s weten niet eens waar de CSA in hun ziekenhuis is.”

advertentie
2021
05
nov
blog
door
TMI
850
4
0

Lotte werkt als OK-Assistent in Zwitserland via TMI

Lotte den Hoedt (33) kwam vorig jaar met TMI in contact en na een prettig kennismakingsgesprek solliciteerde ze naar de functie OK-assistent in Zwitserland. Aanvankelijk wilde ze voor drie maanden gaan, maar inmiddels zit ze er al langer dan één jaar. In dit interview spreken we Lotte over haar ervaring.

2021
13
sep
blog
door
TMI
884
0
0

Detacheren in de zorg

Wat is detacheren? Als je detacheert zit je als zorgprofessional op een opdracht voor een bepaalde tijd. Dit kan een paar maanden, maar ook meerdere jaren zijn. Je blijft bij TMI in dienst. Zo heeft ook Bert van Klaveren de overstap gemaakt van werken bij Defensie naar detacheren in de zorg.