heet vanaf nu
2021
05
nov
door
Edwin Nieland
279
1
0

How can I help?

Recent heb ik met onze regionale marketingmanager Europa, Peter, een aantal dagen opgetrokken binnen Nederland. Hij is werkzaam in Scandinavië en gebruik maken van Smart Applicaties op de anesthesiewerkplek heeft daar al veel meer een vlucht genomen. Een aantal onderwerpen kwamen telkens terug in onze gesprekken binnen de ziekenhuizen, maar ook bij een biertje ‘s avonds. Tijdens de gesprekken ’s avonds was het fijn om dezelfde bevlogenheid te zien en te herkennen voor de OK en anesthesie in het bijzonder. Ik moest toen onbewust denken aan een TV-serie die ik volg; New Amsterdam.

How can I help?

Wij willen het gebruik van onze apparaten zo eenvoudig en veilig mogelijk maken, zodat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over de technologie en zich kan concentreren op de patiënten. Zorgen voor minder handelingen en eenvoud.

Wij verbinden apparaten om gegevens en mogelijkheden bi-directioneel met elkaar te combineren om nuttige behandelinzichten zichtbaar te maken en zorgverlening op een veilige manier te verbeteren. Soms zelfs op afstand.

Wij gebruiken de kracht van data om de efficiëntie te verhogen, net als de patiënttevredenheid binnen en buiten het ziekenhuis. Het heeft ook impact op het verbeteren van klinische resultaten en het beheersen van kosten in ziekenhuizen.

Wij gaan meer naar digitale diensten, interoperabele apparaten verhogen de efficiëntie en systeemprestaties. Dragen zorg voor een maximale uptime en optimaal gebruik.

Wij zorgen dat interoperabiliteit in de perioperatieve zorg werkelijkheid wordt met verbeteringen op IT-gebied van systeemconnectiviteit, veilige communicatie en gegevensbeveiliging.

Recentelijk heb ik in meerder kranten gelezen dat in de toekomst ongeveer 1 op de 4 werkzaam moet zijn binnen de gezondheidszorg. Persoonlijk denk ik dat dit niet haalbaar is en dat automatiseren van zorg de komende decennia veel dichterbij komt dan menigeen nog kan of wil voorstellen. En toch zal de mens daarbij altijd centraal blijven staan, als patiënt of zorgverlener. Wat vind jij? 

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
Saai beroep
nieuws
Behandeling prostaat-patiënten onder lokale anesthesie mogelijk
nieuws
Eerherstel voor morfine via ruggenprik bij buikoperaties
blog
De anesthesie reis - ervaringen uit het verleden tot heden

Edwin Nieland

Modality Manager Medical Systems OR bij Dräger. Improving Acute Care; ook mijn persoonlijke intrinsieke motivatie.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst