heet vanaf nu
2021
01
jun
door
Martijn Lupke
294
3
0

OK Visie en Interchange lanceren dienstenportal voor zorgprofessionals

Met de ‘vierde golf’ in aantocht, de golf van uitgestelde zorg, kan de lancering van de dienstenportal van OK Visie en Interchange niet beter getimed worden. Zoals wij eerder al hebben aangekondigd, gaat deze samenwerking een bijdrage leveren aan flexibele inzet van OK professionals. Doel is om flexibele inzet van OK professionals zo laagdrempelig mogelijk te maken, zodat (tijdelijke) personeelstekorten eenvoudig en snel opgelost kunnen worden. De enorme bulk uitgestelde operaties die de komende maanden weggewerkt moet worden, vraagt ook om flexibele en extra inzet. De dienstenportal kan door ziekenhuizen ingezet worden om deze extra “handen aan tafel” te verkrijgen.

De genoemde laagdrempeligheid werkt twee kanten op. Enerzijds voor werkgevers die bij Interchange alleen maar hun openstaande diensten hoeven aan te geven, en anderzijds voor de OK professional die met één druk op de knop kan opteren voor een openstaande dienst. Snel, simpel en efficiënt.

We hebben ervoor gekozen om niet alleen de vacante diensten voor OK professionals in het overzicht op te nemen, maar ook van andere gespecialiseerde functies zoals IC - en SEH-verpleegkundigen. Hiermee lopen we vooruit op de toenemende vraag naar flexibele inzet van zorgprofessionals, wat tijdens de COVID-19 pandemie eerder regel dan uitzondering was. Hiermee is in onze ogen een landelijke en noodzakelijke trend ingezet. In het dienstenportal houden we nu al rekening met deze trend en zijn we klaar voor de (nabije) toekomst.

Hoe werkt de dienstenportal voor zorgprofessionals?

Zoals gezegd, de dienstenportal is laagdrempelig en werkt zeer eenvoudig. Zorgprofessionals filteren op functie, datum of regio en er wordt direct zichtbaar waar, wanneer en welke functie beschikbaar is. In verband met de privacy mogen we niet het betreffende ziekenhuis of kliniek bij naam noemen, maar daar komt de zorgprofessional direct achter na contact met een medewerker van Interchange.

Komt er na een zoekopdracht een passende dienst naar voren in de dienstenportal? Klik dan op de dienst, vul de gegevens in, druk op “verzenden” en een medewerker van Interchange neemt contact op. Vanaf dat moment verloopt alle communicatie over de dienst via Interchange.

Indien men na het invullen van een dienst nogmaals een dienst wil invullen, dan kan dit direct met een medewerker van Interchange kortgesloten worden, of wederom online via de dienstenportal.

Hoe werkt de dienstenportal voor zorginstellingen?

De software van Interchange is naadloos en eenvoudig te koppelen met de personeelssoftware van zorginstellingen. Door deze koppeling zijn alle openstaande diensten van aangesloten zorginstellingen altijd up-to-date en direct zichtbaar in de dienstenportal. Zorginstellingen die gebruik willen maken van de mogelijkheid die de dienstportal biedt, adviseren we contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Dus, lijkt het je als zorgprofessional interessant om eens een extra dag of periode in een andere organisatie te werken? Kijk dan op www.okvisie.nl/dienstenportal-interchange of in de nieuwe OK Visie app en wellicht zit er passende opdracht voor je bij!

Wil je meer informatie over de dienstenportal? Stel je vraag dan op uitzenden@interchange-vacatures.nl of neem contact op met Mirte Lammers via 06-21502468.

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
3 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
De week van …. Anesthesioloog Pascal Ramsodit
blog
OK van de maand: Curaçao Medical Center
blog
OK van de Maand: Operatiekwartier Bornem
blog
Orville Small, groots in dansen!

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst