heet vanaf nu
2019
26
aug
door
Martijn Lupke
1187
4
0

Beste opleidingsidee van Nederland

Ben jij operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundige en heb jij een goed opleidingsidee? Meld je dan nu aan voor de brainstorm sessie over "Het beste opleidingsidee van Nederland" op 14 november 2019 in Amsterdam.

OK Visie en Incision slaan de handen ineen. We gaan samenwerken omdat we denken dat de bij – en nascholing op de OK een nieuwe impuls nodig heeft. De vraag is echter welke impuls en hoe precies en in welke vorm? Wat sluit het beste aan bij de behoefte van de OK professionals? Er zijn immers steeds meer medewerkers met een verschillende opleidingsachtergrond. Daar willen we bij aansluiten, noem het situationeel bij – en nascholen.

Ook wordt teamperformance op de OK steeds belangrijker als het gaat om patiëntveiligheid. Maar wat is teamperformance precies en belangrijker nog, ‘wat gaat het ons opleveren en wat is jullie beeld daarbij?’ Ook daar willen we in onze samenwerking op inzoomen, echter met input van jullie!

Heb jij ideeen over hoe bij - en nascholing op de OK nog beter kan? Kom dan op 14 november naar Amsterdam en denk mee over de toekomst van bij - en nascholing. 


Mocht je aanvullende vragen hebben, mail ons op info@okvisie.nl

We zijn heel erg benieuwd naar jouw visie op hoe we samen bij – en nascholing naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen. Mail je aanmelding naar info@okvisie.nl

Dit event is een initiatief van OK Visie, Incision en de NVLO.

Locatie: Amsterdam, Impact Hub
Datum: 14 november 2019, 14.00 - 19.00 uur
Kosten: gratis

Inschrijven kan via het contactformulier van OK Visie. Vermeld a.u.b. met hoeveel personen en uit welk ziekenhuis u komt.


Martijn Lupke / OK Visie
Ritsaart de Montfrans / Incision


Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
4 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
Opleiden buiten de OK heeft de toekomst
blog
Meebewegen in snel veranderende OK-wereld
nieuws
Scholing CSA en OK op Curaçao over steriliteit en vastplakkende eiwitten
blog
Het introduceren van EPA-gestuurd opleiden; pionieren of samenwerken?

Martijn Lupke

Martijn Lupke is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst