heet vanaf nu
2018
02
feb
door
Anesthesiologie AMC
2343
3
0

Protocollen Anesthesiologie AMC online

Wil je weten hoe anesthesie gegeven wordt in het AMC? Dat kan nu. De protocollen van de afdeling anesthesiologie van het AMC staan namelijk online op hun website.

Zoals eerder te lezen in de blog over onze afdeling anesthesiologie AMC, delen we graag onze expertise met u. Daarom hebben we het grootste deel van onze protocollen voor u beschikbaar gemaakt. We hopen dat u uw voordeel er mee kan doen.

Lees voor het gebruik van de protocollen de disclaimer.

De inhoud van de protocollen mag gebruikt worden, zoals in publicaties, mits er de volgende bronvermelding bij staat: 'Bron: Afdeling Anesthesiologie, Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam; www.anesthesiologie-amc.nl'. 


Ga naar de protocollen.

Deel dit artikel
3 keer gedeeld
reageer

Anesthesiologie AMC

De afdeling anesthesiologie van het Academisch Medisch Centrum (AMC) is de eerste afdeling anesthesiologie in Nederland en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal center of excellence. Onze missie is: "Vooruitstrevend in perioperatieve zorg". Naast patiëntenzorg vervult de afdeling ook academische taken zoals wetenschappelijk onderzoek en de opleiding tot anesthesioloog. Wij delen graag onze expertise met u om kwaliteit van zorg te verbeteren. www.anesthesiologie-amc.nl

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >