heet vanaf nu
2019
16
dec
door
NVLO
1869
6
3

De groene OK, hoe manage je dat?

Je kunt op dit moment de krant niet open slaan, de TV aanzetten, je twitter checken of het gaat over opwarming, stikstof of plastics in de oceanen. Onze OK’s zijn enorme afval producenten. Hoe kunnen we er voor zorgen dat deze enorme afvalstroom reduceert. Hoe zorgen we er dus voor dat onze OK’s groener worden?

Onze themadag op 3 april gaat hier over. We nodigen inspirerende sprekers uit die ons op ideeën brengen hoe. We gaan elkaar inspireren door ervaringen te delen. Er zijn al een aantal prachtige voorbeelden in Nederland. Doel van de dag is je te inspireren en handreikingen te geven hoe je het aan kunt pakken. Maar ook de kans om anderen op ideeën te brengen.

Op vrijdag 3 april willen we elkaar weer ontmoeten, schrijf die datum alvast in je agenda, het programma daar werken we nu hard aan. Heb je nog een goed voorbeeld, laat het ons weten!  

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op 3 april aanstaande bij de firma van Straten Medical in de Meern. 

Bestuur NVLO

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
6 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

nieuws
OK Visie en de NVLO breiden samenwerking uit

NVLO

De NVLO is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de leidinggevende van de operatieafdeling te ondersteunen door het aanbieden van allerlei vormen van inhoudelijke en bedrijfsmatige kennis en door het netwerken te stimuleren. Ook juridische ondersteuning wordt geboden doordat de NVLO aangesloten is bij een vakbond. Verder is de NVLO actief op het gebied van contacten met het bedrijfsleven, diverse overheidsinstanties en andere belangrijke instanties die vorm geven aan de operatieve zorg in Nederland.

Het geven van management training, scholing, bijscholing en het organiseren van themamiddagen en congressen voor de leidinggevende is een belangrijk middel om gesteund te worden bij de uitoefening van de functie.

bekijk al mijn blogs >
3 reacties
2019
17
dec
Marjon van Denderen

Benader Emma Bruna (chirurg i.o bij Noord west ziekenhuis groep) zij is hier ook mee bezig bij ons in het ziekenhuis

reageer >
2019
18
dec
Ingrid Hummel

Bedankt voor de tip Marjon, we zullen dit doorgeven aan de NVLO.

Vriendelijke groet, Ingrid

reageer >
2020
17
dec
Ruud Tromp, bestuurslid NVLO

Beste allen,

Als organisator van deze dag kan ik je vertellen dat we van 3 april naar 3 juni schuiven. Dit omdat we er zo zeker mogelijk van willen zijn dat we echt een topdag kunnen organiseren waar we fysiek aanwezig kunnen zijn. Het programma wordt ook hartstikke goed. We gaan helemaal in de stijl van het getekende convenant rondom de Green deal. Dus de vier thema's: Reductie CO2, reductie plastics, reductie anesthesie gassen en recycling instrumentarium. Daar nodigen we toonaangevende sprekers voor uit. Doel is dat we als managers weten wat ons te doen staat maar ook wie van ons wil deelnemen aan deze landelijke werkgroepen. We zullen ook een bestpractice uitnodigen evenals een ervaringsdeskundige uit een ander sector om ons te inspireren. Kortom, zet maar alvast in de agenda!

reageer >