heet vanaf nu
2020
23
jun
door
Arnout Orelio
853
1
0

Gratis webinar 'Mensen Beter Maken in de Praktijk'

Een onmogelijke opgave bleek mogelijk: in zeer korte tijd omschakeling naar specifieke zorg voor corona-patiënten: uitbreiding IC-capaciteit, cohort-afdelingen, werving en omscholing van (oud)zorgverleners. Focus, samenwerking en leiderschap bleken de ingrediënten voor het veilig en innovatief opschalen van de zorg, maar vooral is er heel hard gewerkt om patiënten te helpen. Nu is het de vraag hoe we terug kunnen schakelen naar reguliere zorg, waar inmiddels grote achterstanden zijn ontstaan. Met de reguliere zorg lijkt ook de reguliere aanpak en managementbenadering terug te komen. Focus, multidisciplinaire samenwerking en leiderschap maken langzaam plaats voor vergaderingen, projecten en afdelingsbelangen, maar vooral is het nog steeds heel hard werken om te organiseren en te regelen dat je patiënten kunt helpen.

Dit is niet houdbaar... Je hebt een duurzame aanpak nodig. Een aanpak die focus, samenwerking en leiderschap combineert met een gebalanceerd plan, waarin lange termijn belangen, zoals voorkomen van overbelasting, zijn opgenomen. Maar, vooral een plan waarmee je zoveel mogelijk patiënten veilig en met aandacht kunt helpen, zonder verspilling of gedoe. Maar, hoe doe je dat dan?

Kom naar mijn gratis webinar 'Mensen Beter Maken in de Praktijk'* op dinsdag 30 juni 2020, vanaf 19.30

Je leert tijdens dit webinar:

  • Waarom de meeste verbetertrajecten mislukken.
  • Drie stappen naar succesvol en duurzaam verbeteren.
  • Wat het doorlopen van deze stappen andere (medisch) leiders in de zorg heeft opgeleverd.
  • Wat je zelf kunt doen om je doelen te bereiken.

Meld je nu aan! Ik zie je graag dinsdag 30 juni om 19.30 tijdens het gratis webinar en dan hoor ik graag over jouw worstelingen en belemmeringen om beter te worden, zodat we van elkaar kunnen leren. Er zal aan het eind van het webinar uitgebreid tijd zijn voor vragen.

Tot op het webinar!

Arnout,

Auteur, Spreker en Mentor

* ;-) zoals je misschien was opgevallen is de titel van dit webinar afgeleid van de titel van mijn nieuwe boek: 'Mensen Beter Maken in de Praktijk. Maak het simpel, ontlast mensen, stabiliseer je proces en elimineer verspilling'

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
1 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

nieuws
Veiligheid en effectiviteit van implantaten voor hersenaneurysma vaak niet goed onderzocht
nieuws
Landelijke studie naar effect van multidisciplinair overleg bij hoog-risico patiënten
blog
‘De OK is de zwarte piste van de zorg’
blog
Simulatie-onderwijs op de OK; leren in een veilige omgeving

Arnout Orelio

Opgeleid als ingenieur, ben ik gestart in de automobielindustrie. Mijn hart gaat sneller kloppen van omgevingen met hoge logistieke complexiteit. Iets later bemerkte ik mijn voorkeur voor werken met mensen en systemen en de onmisbare samenhang daartussen.

Eerst als consultant en daarna als coach en auteur vanuit mijn eigen bureau, help ik mensen die willen leren hoe ze zelf de zorg voor patiënten kunnen verbeteren.

Ik ben columnist voor de OK-visie krant en put daarvoor uit mijn kennis, ervaringen en mijn boeken-serie ‘Mensen Beter Maken’.

Leer meer over mij op ArnoutOrelio.nl

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst