heet vanaf nu
2021
23
mrt
door
Martijn Lupke
235
2
0

Interchange en OK Visie gaan samenwerken

Dat wij als OK Visie eerder al warme banden onderhielden met Interchange, zal u als zorgprofessional wellicht niet ontgaan zijn. We delen dezelfde passie voor de zorg en betrokkenheid bij de zorgprofessional. We hebben om die reden besloten deze warme banden te verstevigen in een actieve samenwerking. Een samenwerking die vooral in het teken staat van de groeiende krapte op de arbeidsmarkt van de OK. Wat we hierin precies gaan doen delen we in april met jullie.

Naast de aankondiging van onze samenwerking, kondigde Interchange vorige week haar nieuwe huisstijl aan. En dat willen we als samenwerkingspartner natuurlijk graag ook met onze lezers delen.

Interchange schreef hierover:

‘Het werd tijd om onze huisstijl en website op de schop te gooien. De huisstijl kon frisser, warmer en we wisten dat onze site verouderd was. Een klein onderzoek onder onze zorgprofessionals en klanten bevestigde ons in dat gevoel. De hoogste tijd dus om een nieuwe weg in te slaan. Een weg die wél past bij onszelf en onze cultuurwaarden:

- Eerlijk en direct
- Persoonlijk en open
- Vriendelijk en betrokken

Trots!
We zijn trots op ons nieuwe logo. Het beeldmerk kan gezien worden als het welbekende ‘zorgkruis’ maar zeker ook als een kruispunt. Een kruispunt dat symbool staat voor de belangrijke keuzes die mensen maken in hun leven.

De keuze voor een nieuwe baan, in welke vorm dan ook, is voor velen een grote stap. Een stap waarbij iemand alles afweegt, een stap die vaak meerdere personen raakt. Het voelt als een kruispunt in je leven. Welke kant ga ik op? Blijf ik dezelfde weg volgen of sla ik linksaf, of rechtsaf?

Gewoon in de zorg.
Als je een zorgprofessional bent, staan ziekenhuizen en klinieken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te zijn wanneer je op zoek bent naar een baan. Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een plek voor je. Maar zorginstellingen zijn lastig om te vergelijken. Welke plek past nu echt bij je? Wij helpen jou als zorgprofessional daarbij!’Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
2 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
Opereren op een schip: een inkijkje in het werk van medische hulporganisatie Mercy Ships
blog
De werkzaamheden van een OK-manager in Vlaanderen
blog
Onze OK: Catharina Ziekenhuis
blog
Overbelasting

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >