heet vanaf nu
2020
17
okt
door
Martijn Lupke
1461
4
0

Lancering van de Complexe Zorg Academie

Binnen NCOI Opleidingen is de lancering van de Complexe Zorg Academie een feit. Een lange en zorgvuldige voorbereiding in meerdere fasen heeft geleid tot een volwaardige loot aan de opleidingstak van de NCOI opleidingsboom.

Het OK-cluster en AIZ-cluster zijn volwaardig in de Complexe Zorg Academie ondergebracht en volledig modulair en flexibel ingericht vanuit een praktijkgestuurde aanpak.

Moderne leertechnologische onderwijsleermiddelen gecombineerd met eigentijds en toekomstbestendig vaardigheidsonderwijs en scenariotraining verrijken de trechtervormige leer- en loopbaanplannen voor het OK-cluster en het AIZ-cluster en leiden tot een hypermodern onderwijsaanbod met de Holo-lens als nieuwkommer.

Met dank aan de NVLO die zich enkele jaren geleden heeft ingezet voor een vasthoudende koers en richting om te komen tot waar we nu zijn met de NCOI Complexe Zorg Academie.

De komende weken gaan de inschrijfregisters open en gaan we met veel plezier samen met het praktijkwerkveld bouwen aan de verdere ontwikkelingen van de Complexe Zorg Academie waarbij het trechterleer- en loopbaanplan Complexe Ouderenzorg in aantocht is.

Voor vragen kunt u terecht bij Martin van der Groep op mvandergroep@ncoi.nl en via 0610555359


Lees of download hier het opleidingsmagazine .

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
4 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

nieuws
Scholing CSA en OK op Curaçao over steriliteit en vastplakkende eiwitten
blog
Het introduceren van EPA-gestuurd opleiden; pionieren of samenwerken?
blog
Sedatiepraktijk-specialisten-opleidingen slaan de handen ineen
blog
In opleiding tijdens Covid-19

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst