heet vanaf nu
2019
29
nov
door
Martijn Lupke
477
4
0

OK Visie en de NVLO breiden samenwerking uit

OK Visie en de NVLO (Nederlandse Vereniging Leidinggevende Operatieafdeling) hebben besloten de samenwerking vanaf begin 2020 te gaan intensiveren. Naast het delen van de online uitingen van de NVLO zal OK Visie nu ook de papieren uitingen van de NVLO voor haar rekening gaan nemen.

Dit betekent concreet dat de NVLO een vaste plaats krijgt in het OK Visie Magazine en de OK Visie Krant. De NVLO kiest ervoor om haar eigen vakblad (OK Management) op te laten gaan in OK Visie. We zijn hier als OK Visie erg blij mee, omdat we hiermee een nieuwe stap zetten in het nastreven van onze visie, namelijk: ‘het aanbieden van een gevarieerd aanbod informatie dat ten doel staat aan beroepsontwikkeling van alle disciplines op de OK.’ En daarnaast vinden we het belangrijk om ook de leidinggevenden van de OK een podium te geven op ons platform om te communiceren over wat er speelt op OK managementniveau.

In de eerste editie van 2020 van de OK Visie Krant zal het bestuur van de NVLO zich aan jullie voorstellen en vanuit het bestuur een nadere toelichting geven op het uitbreiden van de samenwerking met OK Visie.

We verheugen ons op deze nieuwe stap en zijn ervan overtuigd dat we met het vooruitstrevende bestuur van de NVLO een mooie samenwerking gaan realiseren. We houden jullie op de hoogte!Delen
4 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

nieuws
De groene OK, hoe manage je dat?

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >