heet vanaf nu
2018
27
feb
door
Martijn Lupke
1372
7
0

Vind de belangrijkste richtlijnen en protocollen voor de OK nu op OK Visie

Ben jij wel eens op zoek naar protocollen en richtlijnen voor de OK, maar kun je door de bomen het bos niet zien? Dan kunnen wij je helpen. De documentenbank van OK Visie is de plek waar je de meest recente richtlijnen en protocollen kunt vinden, downloaden en uploaden.

Van richtlijnen over kinderanesthesie tot de CAO ziekenhuizen, wij proberen steeds zo up-to-date mogelijk te zijn, zodat je niet het hele internet over hoeft om te vinden wat je zoekt. Dat doen wij voor jou! 

We pretenderen niet om volledig te zijn, er komen immers steeds nieuwe richtlijnen bij en niet iedere auteur wil zijn protocol met ons delen, wat wij uiteraard respecteren. We zullen je in dat geval wijzen op het bestaan van het protocol en de link delen. 

En heb je zelf een protocol of richtlijn die je met jouw collega's wilt delen? Dat kan! Gebruik hiervoor de optie om zelf te uploaden. (Je moet hiervoor wel eerst even registreren). Onze redactie beoordeelt jouw upload en plaats het vervolgens in de documentenbank, uiteraard met bronvermelding.

Zo werk je mee aan het verspreiden van kennis binnen de beroepsgroep en het is tevens mooie PR voor jouw afdeling. En het kost niets! 

Klik hier om de documentenbank te raadplegen. 


Deel dit artikel
7 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >