heet vanaf nu
2020
20
mrt
door
Martijn Lupke
776
13
0

Vraag en aanbod platform open voor medische producten wereldwijd

Het World Treasury Center heeft gisteren haar onafhankelijk platform opengesteld voor medisch specialisten, artsen, zorgverleners en leveranciers van zorgproducten wereldwijd. Mensen in de gezondheidszorg kunnen aangeven welke producten zij dringend en waar nodig hebben en leveranciers van over de hele wereld kunnen direct, via 1:1 contact en zonder commissie of tussenkomst van derden aan de vraag voldoen. Dit is een kosteloze service.

Het World Treasury Center opent haar platform voor vraag, aanbod en voorraadlocatie aan mensen in de zorg en leveranciers in alle sectoren. Toegang tot het platform is en blijft kosteloos en na een screening kunnen medici, inkopers en leveranciers direct met elkaar communiceren om uitwisseling te laten plaatsvinden uit alle industrieën. Het World Treasury Center maakt zo voorraadlocaties en -beheer van medische producten wereldwijd inzichtelijk en toegankelijk.

Vraag en aanbod van zorgproducten worden waar nodig financieel ondersteund door banken en financiële instellingen. Ook privépersonen hebben zich aangemeld om waar nodig leveranties financieel te ondersteunen.

Riks Noorman, founder en CEO van het World Treasury Center, zegt: ‘Het WTC-platform bestaat al meer dan 30 jaar. En nu gaat het open voor partijen in de medische sector ter bestrijding van corona. Deze actie wordt financieel ondersteund door het World Treasury Center. Het 1:1 contact is van belang om tussen gescreende partijen zo effectief, snel en efficiënt mogelijk te kunnen handelen. Wij stellen het platform open om vraag en aanbod in de zorgsector maximaal op elkaar af te stemmen. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Daarmee hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen corona. Banken hebben toegezegd daar waar nodig transacties te ondersteunen.”

Het World Treasury Center gaat op 19 maart 2020 om 11:00 uur open voor medisch specialisten, artsen en inkopers / leveranciers van zorgproducten (alle industrieën). Variërend van mondkapjes tot operatiekamers en beademingsapparatuur.

‘Deze dienst van WTC is en blijft gratis. En blijft van kracht zo lang als nodig is om terug te kunnen keren naar ‘business as usual’ en wij roepen partijen in de zorgsector op hun wensen en behoeften kenbaar te maken,’ zegt Riks Noorman.


Mediacontact:

Riks Noorman

info@worldtreasurycenter.com

www.worldtreasurycenter.com

+31 294 236 161

+31 6 1636 2287

Over World Treasury Center Het World Treasury Center is een mondiaal register dat een (industrieel) droppoint vormt voor beoordeling en waardebepaling. Dit register heeft wereldwijd meer dan 600 ondernemingen, banken, leasebedrijven en overheden als opdrachtgever. In het register van World Treasury Center worden objecten in de maritieme, transport- en bouwsector, waaronder schepen, bouw- en grondverzetmachines, vastgelegd. Het World Treasury Center waarborgt lifetime logging en realtime tracking en beoordeling van deze objecten; dit levert essentiële informatie over de waardeontwikkeling voor (des)investerings-besluiten door financiers en ondernemers. Het World Treasury Center faciliteert dataregistratie en beoordeling daarvan in samenwerking met wereldwijd opererende experts. Wat vervolgens inzicht geeft in het gebruik en verbruik van vervuilende elementen.

De door World Treasury Center sinds 1986 ontwikkelde applicatie analyseert deze verrijkte gegevens en komt met een eenduidige, objectieve beoordeling als uitkomst voor financiers en belanghebbenden. Dit maakt in realtime de impact op het milieu – nu en in de toekomst – ook financieel inzichtelijk. De applicatie vindt haar methodologische oorsprong in de scheepsbouw, boorplatformen, kranen en bouwmachines. De door World Treasury Center gehanteerde methodiek brengt verschillende disciplines bij elkaar en ondersteunt zo de doorbraak naar een schonere wereld.

Het World Treasury Center is een onafhankelijk platform/kadaster in termen van zowel structuur als geregistreerde content. In het platform is informatie over meer dan 200.000 objecten wereldwijd en voor miljarden euro’s aan waarde vastgelegd.

Contactgegevens:

Van: World Treasury Center
Website: https://www.worldtreasurycenter.com/
Contactpersoon: Riks Noorman
Telefoon: +31 6 1636 2287
Email: info@worldtreasurycenter.com

Delen
13 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

nieuws
Sneller vervoer voor IC-patiënten met extra Lifeliner
nieuws
LUMC doet onderzoek naar nieuwe coronavirus-remmers
nieuws
Geen informatie over Corona via OK Visie
nieuws
'Acuut gevaar' voor zorg door tekort aan medische hulpmiddelen

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >