heet vanaf nu
2019
01
sep
door
Martijn Lupke
648
2
0

Wat is jouw scholingsbehoefte als OK professional?

Zoals je wellicht eerder op OK Visie hebt gelezen hebben we een nauwe samenwerking met ExpertCollege en Incision om bij - en nascholing op de OK naar een hoger niveau te tillen. Maar om deze doelstelling te halen willen we eerst weten waar behoefte aan is, zodat we kunnen focussen op wat jullie belangrijk vinden. Vul jij de enquête ook in?

De enquête gaat over de bij - en nascholingsbehoefte van de zorgprofessional die werkzaam is in een OK-centrum. OK Visie werkt samen met ExpertCollege en Incision om de bij - en nascholing op de OK naar een hoger niveau te tillen en hierdoor de kwaliteit van zorg te optimaliseren.

De bij- en nascholing bestaat uit e-learning en/of blended learning. We hebben jouw input nodig om te inventariseren waar behoefte aan is, zodat we focussen op wat jij nodig hebt. Vul daarom deze enquête in en draag daarmee je steentje bij aan (nog) betere bij - en nascholing op de OK!

We nodigen ook leidinggevenden uit de enquête in te vullen, want we zijn ook benieuwd naar de mening en ervaring van beleidsmakers op dit gebied. 

Klik hier om naar de enquête te gaan!

We presenteren de uitkomsten van de enquête op 14 november 2019 bij "Het beste opleidingsidee van Nederland" in Amsterdam. Wil je inschrijven voor dit event, dat kan hier.

Dank voor je deelname! 

Delen
2 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

blog
‘Sneller opleiden en over grenzen heen denken nodig’
nieuws
Samenwerking met ExpertCollege wordt steeds concreter
blog
Scenariotraining code 1 sectio
blog
Leren van de luchtvaart, realistischer wordt het niet!

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >