heet vanaf nu
2019
01
sep
door
Martijn Lupke
1406
2
0

Wat is jouw scholingsbehoefte als OK professional?

Zoals je wellicht eerder op OK Visie hebt gelezen hebben we een nauwe samenwerking met ExpertCollege en Incision om bij - en nascholing op de OK naar een hoger niveau te tillen. Maar om deze doelstelling te halen willen we eerst weten waar behoefte aan is, zodat we kunnen focussen op wat jullie belangrijk vinden. Vul jij de enquête ook in?

De enquête gaat over de bij - en nascholingsbehoefte van de zorgprofessional die werkzaam is in een OK-centrum. OK Visie werkt samen met ExpertCollege en Incision om de bij - en nascholing op de OK naar een hoger niveau te tillen en hierdoor de kwaliteit van zorg te optimaliseren.

De bij- en nascholing bestaat uit e-learning en/of blended learning. We hebben jouw input nodig om te inventariseren waar behoefte aan is, zodat we focussen op wat jij nodig hebt. Vul daarom deze enquête in en draag daarmee je steentje bij aan (nog) betere bij - en nascholing op de OK!

We nodigen ook leidinggevenden uit de enquête in te vullen, want we zijn ook benieuwd naar de mening en ervaring van beleidsmakers op dit gebied. 

Klik hier om naar de enquête te gaan!

We presenteren de uitkomsten van de enquête op 14 november 2019 bij "Het beste opleidingsidee van Nederland" in Amsterdam. Wil je inschrijven voor dit event, dat kan hier.

Dank voor je deelname! 

Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Delen
2 keer gedeeld
reageer
advertentie

Ook interessant

blog
Opleiden buiten de OK heeft de toekomst
blog
Meebewegen in snel veranderende OK-wereld
nieuws
Scholing CSA en OK op Curaçao over steriliteit en vastplakkende eiwitten
blog
Het introduceren van EPA-gestuurd opleiden; pionieren of samenwerken?

Martijn Lupke

Martijn Lupke is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst