heet vanaf nu
2020
10
feb

De Groene OK | NVLO

Hoe zorg je ervoor dat je OK milieuvriendelijk opereert? Steeds meer operatiekamers omarmen het thema “groen”. Dat is dan ook de reden dat de NVLO voor 2020 dit als thema wil agenderen. We willen degenen die al op weg zijn een spreekbuis geven zodat ze collega’s kunnen inspireren maar zelf ook weer door de verhalen en oplossingen van anderen geïnspireerd raken. Je kunt je alvast inschrijven, het definitieve programma volgt nog, maar komt allen, het is belangrijk ook voor de kwaliteit van de resultaten van de dag, zonder leden en deskundigen uit het veld kunnen we niet. We kijken ernaar uit jullie op 3 april in Utrecht De Meern te mogen verwelkomen!

We hebben een aantal toppers uitgenodigd om te komen spreken:

  • Victor Stöcker, Programma-manager duurzame zorg het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS)
  • Tim Horeman, hoogleraar TU Delft en Bart van Straten, onderzoek naar hergebruik instrumentarium.
  • Lid Green team AMC, hoe hebben zij RvB en medische staf meegenomen in verandertraject om o.a. de OK’s groener te maken.
  • Cathy van Beek, Kwartiermaker Sustainable Healthcare bij het ministerie van volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  • Jan Raes, Global Sustainability advisor bij ABN AMRO. Hoe heeft hij de cultuurverandering binnen de locatie Amsterdam gemanaged.
  • Frank Willem Jansen, Prof Gynaecoloog LUMC, bevlogen groendenker en aanjager green team.
  • Carlijn Jansen, projectleider “de groene OK” van de Radboud Universitair Medisch Centrum Nijmegen. Zij zal samen met ons de dag afsluiten en met ons de volgende acties volgend uit de dag bepalen.

We hebben de volgende doelstellingen:

Inzicht in wat is er op dit moment aan initiatieven zijn in Nederland en daarbuiten.
Hoe kan jij het aanpakken
Wie kunnen je hierbij helpen
Hoe zorgen we dat dit thema een vervolg gaat krijgen.

Inschrijven

Je kunt je alvast inschrijven, het definitieve programma volgt nog, maar komt allen, het is belangrijk ook voor de kwaliteit van de resultaten van de dag, zonder leden en deskundigen uit het veld kunnen we niet.

We kijken ernaar uit jullie op 3 april in Utrecht De Meern te mogen verwelkomen! Klik hier om je direct in te schrijven.


3 april 2020

€150-€190

Van Straten Medical B.V.
Rijnzathe 2
3454 PV Utrecht
Deel dit evenement
2 keer gedeeld
volgend evenement >