heet vanaf nu
2021
11
apr

NVLO Themadag 2021; De groene revolutie in de OK

Op donderdagmiddag 3 juni organiseert de Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatieafdeling een informerende en inspirerende themabijeenkomst over de groene revolutie in de OK. De vraag die centraal staat tijdens deze interessante bijeenkomst is: hoe manage je een duurzame OK? Als vereniging nemen we deel aan het convenant van de Groene OK, onderdeel van de landelijke Green Deal. De Green Deal is een initiatief van de overheid met als doel vernieuwende, duurzame initiatieven uit de samenleving de ruimte geven. Maar wat betekent dit precies en wat betekent dit voor jou als leidinggevende van de OK? Cathy van Beek, kwartiermaker van de Green Deal in de zorg, en Jeroen Meijerink, initiatiefnemer van het Convenant “De Groene OK”, lichten dit landelijke initiatief toe.

Op donderdagmiddag 3 juni organiseert de Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatieafdeling een informerende en inspirerende themabijeenkomst over de groene
revolutie in de OK. De vraag die centraal staat tijdens deze interessante bijeenkomst is: hoe manage je een duurzame OK?

Als vereniging nemen we deel aan het convenant van de Groene OK, onderdeel van de landelijke Green Deal. De Green Deal is een initiatief van de overheid met als doel vernieuwende, duurzame initiatieven uit de samenleving de ruimte geven. Maar wat betekent dit precies en wat betekent dit voor jou als leidinggevende van de OK? Cathy van Beek,
kwartiermaker van de Green Deal in de zorg, en Jeroen Meijerink, initiatiefnemer van het Convenant “De Groene OK”, lichten dit landelijke initiatief toe.

Vervolgens bespreken vier leden van de landelijke werkgroepen reductiemogelijkheden en hergebruikkansen op de OK

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd gaat in op de voorwaarden. We nemen ook een kijkje in de keuken van een andere sector: het bankwezen. Daarnaast wordt besproken of het al dan niet voldoen aan de duurzame doelstellingen gevolgen heeft op de financiering. Een zorgverzekeraar vertelt op welke wijze hun branche de duurzaamheidsinitiatieven ondersteunt. Ten slotte worden drie inspirerende praktijkvoorbeelden van green teams gedeeld en wordt bekend gemaakt wie de prijs voor het Beste Groene OK Idee wint. We kunnen er niet meer omheen; de groene revolutie in de OK is begonnen!

Schrijf je dus snel in. Je collega's vragen erom of zijn er al mee bezig. Als vereniging kunnen wij de handen ineenslaan en een boost geven aan de duurzame initiatieven. Je deelname wordt erg op prijs gesteld. Schrijf je in op www.nvlo.nl. Er is een vroegboekkorting t/m 2 mei.

Lees hier het volledige programma.


3 juni 2021

70/85

Lammenschansweg 144
2321 JX Leiden
071 2020 303
Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Deel dit evenement
2 keer gedeeld
volgend evenement >
advertentie