heet vanaf nu
2019
17
nov

OVO Congres

Op 30 en 31 januari 2020 organiseert de Orthopedische Vereniging Operatieassistenten (OVO) weer haar jaarlijkse congres. Met onderwerpen zoals orthopedische oncologie, het gebruik van 3D mallen/platen en burn-out preventie beloven het 2 hele mooie dagen te worden.
De kosten voor het gehele OVO congres zijn €250,= voor niet leden, dit is inclusief koffie/thee/sap, lunch en snacks op beide dagen. Ben je echter lid van OVO Nederland, dan krijg je een flinke korting van wel €100,= en betaal je maar €150 voor beide dagen. Tevens kun je als lid bij de stand een leuke goodiebag ophalen.

Ben je niet in staat om beide dagen te komen, dan kun je ook kiezen voor alleen donderdag of vrijdag. De kosten zijn dan €125,= voor niet leden en €75 voor leden.

Inschrijven voor het congres kan hier.

N.B. Voor deelname aan het congres worden accreditatiepunten toegekend, de aanvraag hier voor is in volle gang. Zodra hier meer bekend over is laten we dat hier weten.

Tip: Kom je van ver en wil je overnachten, zorg dan dat je op tijd een slaapplaats reserveert, het OVO congres valt namelijk samen met het NOV (Nederlandse Orthopedische Vereniging) congres en dus zitten hotels vaak snel vol.

Op donderdag avond organiseert de NOV een feestelijk avondvullend programma incl. eten en drankjes. Als bezoeker van het OVO congres ben je welkom om hier aan deel te nemen, de kosten hier voor bedragen €85,= en inschrijven voor het NOV avondprogramma kan direct met je inschrijving voor het congres via de link hier boven.


30 januari 2020

€150 | €250

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Deel dit evenement
3 keer gedeeld
volgend evenement >