heet vanaf nu
2020
20
mrt
door
Martijn Lupke
3743
27
0

Intensive Care e-learningpakket i.v.m. corona

Alle ziekenhuizen in Nederland en België: bijscholingspakket Intensive Care e-learning voor anesthesiemedewerkers nu beschikbaar. Gratis, want er is geen tijd te verliezen! Op aanvraag van meerdere ziekenhuizen heeft ExpertCollege ca. 120 e-learningmodulen gebundeld voor medewerkers die geschoold moeten worden in vitale kennis en skills voor de afdeling Intensive Care. Dit pakket omvat micromodulen airway management, verpleegtechnische handelingen, het omgaan met medische apparatuur, videocasuïstiek, skills trainers en meer. Het pakket is per direct gratis beschikbaar en kan geïmplementeerd worden via uw LMS of direct via het platform van ExpertCollege.

In de komende weken wordt dit pakket aangevuld met relevante modulen en videomateriaal. Mochten jullie ideeën hebben voor aanvullende e-learning, dan zullen we hard werken om deze zo snel mogelijk samen te stellen. Jullie videomateriaal voor diverse relevante handelingen is ook van harte welkom.

Sterkte op de werkvloer!!

Neem contact met ons op via info@expertcollege.com

WIL JIJ OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS? DOWNLOAD DAN NU ONZE APP!

Delen
27 keer gedeeld
reageer

Ook interessant

blog
Leerplanontwikkeling OKC2025
nieuws
OK Leerplein biedt unieke e-learningmodulen voor de OK
nieuws
ExpertCollege en OLVG geven met video-docu inzicht in aanpak Covid-19
blog
‘Sneller opleiden en over grenzen heen denken nodig’

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >