heet vanaf nu
2019
17
feb

Duurzaam Personeelsbeleid in tijden van krapte op de arbeidsmarkt

De Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatieafdeling (NVLO) organiseert op vrijdag 5 april een Voorjaarscongres met als thema ‘Duurzaam Personeelsbeleid in tijden van krapte op de arbeidsmarkt’. Dit in aansluiting op het thema van vorig jaar; ‘Duurzaam Opleiden’. Opleiden alleen is niet voldoende, hoe houden we mensen aangehaakt en verbonden met onze afdelingen?

Eric Koenen zal deze dag voorzitten, het debat leiden en ervoor zorgen dat er aan het einde van de dag een ontwikkelingagenda ligt om direct mee aan de slag te gaan.
We starten met het vervolg op vorig jaar, zoals vurig gewenst door onze leden tijdens de Algemene Leden Vergadering van september 2018. We zullen jullie meenemen in de stand van zaken rondom de ontwikkelingen van HR2025. Echter, met opleiden alleen redden we het niet. We moeten onze medewerkers boeien en binden door hen een Duurzaam Personeelsbeleid aan te bieden. Vier mooie sprekers vertellen u daar in de ochtend meer over, zodat we volop geïnspireerd zijn om in de middag hierover met elkaar in debat te gaan. Maar natuurlijk is er deze dag ook gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.
5 april 2019

€194

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
Deel dit evenement
7 keer gedeeld
volgend evenement >