heet vanaf nu
2017
12
dec
door
Ingrid Hummel
558
3
0

”Improving postoperative pain care. An acute Pain Service data analysis”

Rianne van Boekel is verpleegkundig pijnconsulent en tevens epidemioloog aan het Radboud UMC. Zij verdedigd op 14 december a.s. haar proefschrift “ Improving postoperative pain care. An acute Pain Service data analyses”.

In dit proefschrift vindt u de artikelen die ze heeft geschreven naar aanleiding van de onderzoeken die ze heeft gedaan naar diverse facetten van de kwaliteit van de postoperatieve pijndiagnostiek- en behandeling.

Tevens bespreekt Rianne een aantal aanbevelingen om postoperatief pijnmanagement in ziekenhuizen te verbeteren. Ze hoopt hiermee een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg aan patiënten met pijn na een operatie.

Rianne zal dit proefschrift op donderdag 14 december 2017 om 14.30 uur verdedigen in de aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2, Nijmegen.

Het volledige proefschrift kunt u hier lezen. 

Deel dit artikel
3 keer gedeeld
reageer

Ingrid Hummel

Met mijn neus voor nieuws, enthousiasme en ervaring als operatieassistente in zowel diverse ziekenhuizen als zelfstandige behandelcentra, houd ik jullie, als redacteur van OK Visie, graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ok-gebied.
Daarnaast ben ik het gezicht van 'in the picture', vrouw van Martijn, trotse moeder en fanatiek gezelligheidstennisster.

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >