heet vanaf nu
2018
01
okt
door
Martijn Lupke
1355
3
3

Samenwerking LVO en OK Visie beëindigd

De LVO (Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten) heeft besloten om per 1 november 2018 de samenwerking met OK Visie te beëindigen.

Na een periode van 1 jaar samenwerking en intensief overleg over onder andere de arbeidsmarktproblematiek, heeft de LVO besloten de samenwerking met OK Visie te beëindigen. 

OK Visie betreurt dit besluit, maar respecteert de gemaakte keuze van het LVO bestuur. 

Het voorgenomen plan om samen het actieplan "Werken op de OK" te  gaan vormgeven is hiermee ook van de baan. De redactie van OK Visie gaat zich intern beraden over de voortgang van dit project en welke rol zij hierin gaan aannemen. 

We houden u hiervan op de hoogte via al onze nieuwskanalen (krant, magazine en website).

Deel dit artikel
3 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
3 reacties
2018
01
okt
Jeroen

Dat was een kort huwelijk. Waar konden de dames en heren het niet over eens worden? Daar ben ik dan wel weer benieuwd naar!

reageer >
2018
01
okt
Redactie OK Visie

Ik adviseer je om deze vraag bij de LVO zelf neer te leggen Jeroen.

reageer >
2018
01
okt
Saskia

Dat is gek..... jullie hebben toch dezelfde missie zou je zeggen en de OK visie wordt goed gelezen..! Ik ben ook wel benieuwd wat de redenen van het LVO zijn. Een partner kunnen ze best gebruikren dacht ik zo... samen zijn we sterker dan alleen.

reageer >
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >