heet vanaf nu

Emdamed

EmdaMed is opgericht in de jaren ’80 en sinds 2006 heeft EmdaMed B.V. een nieuw management onder leiding van Geert-Jan Elzerman. Onze familiaire bedrijfscultuur is erg belangrijk en zien wij, en onze relaties, als grote en onderscheidene toegevoegde waarde. Dit merkt u door een toegewijd team dat garant staat voor kwaliteit van haar producten en dienstverlening. Wij werken dan ook conform ISO 13485. Met onze producten richten wij ons op de specialismen chirurgie (algemeen en plastische), anesthesie/IC, hygiëne en preventie en verpleging. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten de optimale zorg te bieden.

2017
09
jun
blog
door
Emdamed
3161
5
0

Nagor borstimplantaten

Al meer dan 30 jaar worden Nagor borstimplantaten in Schotland geproduceerd en zijn ze beschikbaar in een brede range van texturering, vulling en vormen, en beschikken ze over een eigen “in-house” R&D afdeling.

advertentie
2017
12
mei
nieuws
door
Emdamed
2325
12
0

Afvalverwerking in ziekenhuizen

Medisch afval is voor veel ziekenhuizen een blijvend punt van aandacht, gezien de afvoer hiervan risico’s met zich meebrengt, de milieueisen steeds aangescherpt worden en de kosten stijgen.

2017
01
apr
nieuws
door
Emdamed
1051
4
0

Separatiegordijnen in de zorg

Dagelijks worden separatiegordijnen vastgepakt, gebruikt en daardoor verontreinigd met micro-organismen. Staan wij hier wel voldoende bij stil?

2017
06
mrt
nieuws
door
Emdamed
747
1
0

Temperatuur meten op de recovery

Er zijn verschillende manieren om de temperatuur van de patiënt te meten op de recovery. Ondanks de vele nadelen (one size doesn’t fit all etc.) wordt de tympanische meting hiervoor het meest gebruikt. Er is een goed alternatief op de markt in de vorm van een contactloze thermometer: de VisioFocus.

advertentie
2017
06
feb
nieuws
door
Emdamed
472
0
0

Patientverwarming bij robotchirugie een uitdaging?

Het blijkt niet altijd eenvoudig om een patiënt tijdens robotchirurgie of langdurig conventionele laparoscopische ingrepen normothermisch te houden of te krijgen. Met de Cocoon verwarmingsdeken (forced air) van Emdamed gaat dit toch verbazend goed. We deden op verzoek van Emdamed een praktijktest.