heet vanaf nu
2020
06
feb

FMT Totaal OK congres en beurs

Na twee congressen waarbij de nadruk meer technisch lag op het ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt het derde Totaal OK congres zich vooral op de praktijk binnen de OK, onder de congrestitel: ‘Keuzes en praktijkervaringen’. Nationale en internationale richtlijnen, OK-ontwerp en realisatie, het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ICT en robotica zullen vanuit nieuwe, interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn er binnen de projecten gemaakt, met welke partijen en is het geworden wat de werkvloer er van verwachtte? En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Bijzonder vermeldenswaardig is de aanwezigheid van Maarten Steinbuch
als slotspreker. Een zeer deskundige hoogleraar van de TUe en gedreven
‘communicator’ die nauw betrokken is bij o.a. de ontwikkeling van medische robotica. Zijn visie op de toekomst van de OK en de chirurgie zal zeker aanleiding geven tot napraten en nadenken.

De doelgroepen van ‘Totaal OK’ zijn zorgprofessionals en alle
partijen die intern en extern betrokken zijn bij planvorming, ontwerp, uitvoering, inrichting, beheer en gebruik van (hybride) operatiekamers.

Het uitdagende programma en de uitgebreide bedrijven beurs beloven een informatieve en boeiende netwerkdag die u, als bedrijf of bezoeker, zeker niet wilt missen!

De congresdag zal wederom onder deskundig voorzitterschap staan van Prof. ir. P.G. (Peter) Luscuere, Inspired Ambitions / Building Physics TU Delft.

Het gehele programma vindt u op www.totaalok.nl, daar kunt u zich ook inschrijven voor het congres.


26 maart 2020

€ 95,–

Supernova - Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Gebruik jij de OK Visie app al? Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet?
Download hem hier voor Android en iOS
Deel dit evenement
3 keer gedeeld
volgend evenement >