heet vanaf nu
2018
17
mrt
nieuws
door
LVO
63
1
0

Young Professional Award

Alweer voor de derde keer werd tijdens het LVO congres de Young Professional Award uitgereikt. Dit jaar won Pieter Buijsman uit het Westfries Gasthuis in Hoorn. Hij deed onderzoek naar het dragen van gehoorbescherming bij het inbrengen van een knieprothese.

advertentie
2018
15
mrt
vacature
door
HMC
55
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

Verkoever verpleegkundige / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze Verkoever verpleegkundigen. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

2018
15
mrt
vacature
door
HMC
60
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

Anesthesiemedewerker / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze Anesthesiemedewerkers. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

2018
15
mrt
vacature
door
HMC
67
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

OK Assistent / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze OK-assistenten. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

advertentie
2018
14
mrt
nieuws
door
Ingrid Hummel
504
3
1

Actieprogramma "Werken in de zorg"

Extra middelen voor leerwerkplekken en omscholen, 28 regionale actieplannen van onder andere werkgevers en onderwijsinstellingen en een landelijke campagne moeten er toe leiden dat de personeelstekorten in de zorg worden aangepakt. Dit staat in actieprogramma ‘Werken in de Zorg’ dat het kabinet vandaag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. De gezamenlijke opdracht is luid en duidelijk: de personeelstekorten moeten in 2022 naar nul of daar dichtbij. Hiervoor wordt de komende jaren 320 miljoen euro vrijgemaakt.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie