heet vanaf nu
2017
20
okt
vacature
door
Oogziekenhuis Zonnestraal
17
0
0
17-11-2017
27
Zaandam

OK-assistent / Oogziekenhuis Zonnestraal

Wil jij werken op onze nieuwste, volledig uitgeruste OK, in een klein team, met veel zelfstandigheid? Word je enthousiast van de mogelijkheden bij een specialistisch ziekenhuis, zoals prettige en flexibele werktijden? Dan ben je helemaal op je plek bij Oogziekenhuis Zonnestraal!

advertentie
2017
18
okt
nieuws
door
Ingrid Hummel
114
2
0

Training van zorgmedewerkers door avatars in virtual reality

Virtual Humans in the Brabant Economy (VIBE) is een project om avatars te ontwikkelen in virtual reality die in presentatie en interactie (taal, gelaatsuitdrukkingen en gebaren) sprekend lijken op de niet-virtuele medemens. VIBE avatars zullen in eerste instantie worden ontwikkeld voor het trainen van medewerkers in de zorg, zoals de verloskunde, chirurgie en dan met name de operatiekamer en oncologie.

2017
17
okt
blog
door
Johan Boeijenga
511
1
0

Dikke maatjes

Het is altijd weer verrassend hoe mensen hechten aan het feit dat, als je ze eerst zelf gescreend hebt, ze jou als vertrouwd persoon ontwaren in de kamer waar de procedure plaatsvindt. De begroeting is soms van dien aard dat later door de functielaborantes wel eens wordt opgemerkt: ‘Wat hebben jullie toch allemaal besproken tijdens de screening?’ Nu zal ik niet ontkennen dat de inhoud van die gesprekken dikwijls de verplichte vragenlijst overstijgt. Dat zal wel inherent zijn aan mijn interesse voor de medemens.

2017
16
okt
vacature
door
Rijnstate
172
0
0
28-10-2017
36
Arnhem

Kom werken op het operatiekamercomplex van Rijnstate, wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen! Wil jij lid worden van ons gedreven en enthousiaste team? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Al jouw wensen zijn bespreekbaar.

advertentie
2017
16
okt
blog
door
Hitma Instrumentatie
221
3
0

Correct de temperatuur meten in koelkast of vriezer is complexer dan je denkt

Binnen ziekenhuizen moeten veel gegevens worden bijgehouden. Zo ook de temperatuur in koelkasten en vriezers waarin medicatie en/of (bloed)monsters worden opgeslagen. En dan heb ik het nog niet eens over de koelkasten en vriezers van het bedrijfsrestaurant en de ziekenhuiskeuken waar volgens de HACCP-richtlijnen de temperatuur gemeten moet worden.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie

evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland