heet vanaf nu
2019
20
mrt
nieuws
door
Ingrid Hummel
57
4
0

OK Visie en OVO gaan samenwerken

OK Visie is trots op haar nieuwe partner, de OVO. De Orthopaedische Vereniging voor Operatie assistenten heeft als gezamenlijk doel top orthopaedische zorg te verlenen aan alle orthopaedische patiënten in Nederland, door de professionaliteit van de orthopaedische operatieassistent te verhogen.

advertentie
2019
19
mrt
blog
door
Martijn Lupke
147
5
1

Dag van de medicatieveiligheid

Het is vandaag dag van de medicatieveiligheid. Een mooi moment om weer eens stil te staan bij de vraag: “Hoe veilig werken wij op de OK met medicatie?” De aandacht en interesse voor dit onderwerp verloopt binnen ziekenhuizen vaak recht evenredig met de aandacht die de IGJ eraan geeft. Men noemt dit ook wel extrinsieke motivatie. De dag van de medicatieveiligheid zou in dit kader eigenlijk overbodig moeten zijn wanneer men intrinsiek gemotiveerd raakt voor dit onderwerp.

2019
17
mrt
blog
door
Martijn Lupke
596
7
2

Een jaar klaar

Het was 2017. Een einde en een begin van een loopbaan. Na ruim 12 jaar leidinggeven nam ik afscheid van een functie die me als mens heeft gevormd. Voor een grotere spiegel kun je niet staan. Ik raad het iedereen aan. Ik koos voor een definitieve terugkeer naar de praktijk. De sedatiepraktijk. Een betere keus had ik niet kunnen maken.

2019
15
mrt
vacature
door
Medinova
386
8
0
11-04-2019
36
Rotterdam

Hoofd OK Medinova Kliniek Zestienhoven (36 uur)

Overdag op je best? En ook nog een enthousiaste kei die snel zijn draai weet te vinden in een professioneel OK-team? Dan zouden we jou héél graag willen spreken. Binnen Medinova Kliniek Zestienhoven hebben we namelijk plek voor een Hoofd OK. Nieuwsgierig naar wat het betekent om in onze kliniek aan de slag te gaan? App/bel/mail ons! Eerst de sfeer proeven? Natuurlijk kan dat ook.

advertentie
2019
15
mrt
blog
door
Martijn Möllens
210
1
0

De Twitterende dokter

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook medisch professionals gebruiken social media veelvuldig en het is hiermee ook een vanzelfsprekend onderdeel van de gezondheidszorg geworden.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie