heet vanaf nu
2017
30
mei
nieuws
door
Interchange
132
2
0

Het maximale uit jouw carrière halen?

Interchange denkt mee met OK personeel die in opleiding is of net gediplomeerd is. De mensen die graag hun carrière een boost willen geven kunnen in aanmerking komen voor het Interchange Talent Program. Alles over het Interchange Talent Program lees je hier.

advertentie
2017
29
mei
nieuws
door
Menno Goosen
181
2
0

Meer kans op langdurige overleving buikvlieskanker in gespecialiseerd ziekenhuis

Patiënten die de diagnose buikvlieskanker krijgen in één van de acht gespecialiseerde ziekenhuizen, hebben een 3,5 keer grotere kans op het ondergaan van een op genezing gerichte operatie; de zogenoemde HIPEC-operatie. Ook hebben deze patiënten een betere levensverwachting. Dat blijkt uit onderzoek van het Catharina Ziekenhuis in samenwerking met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

2017
27
mei
nieuws
door
Martijn Lupke
537
3
0

Chirurg en anesthesist krijgen waarschuwing voor miscommunicatie

Een chirurg en anesthesist hebben een waarschuwing gekregen van het tuchtcollege voor de gezondheidszorg. De medisch specialisten hadden een miscommunicatie over een heupoperatie. Waar de anesthesist de juiste heup verdoofde, begon de chirurg aan de verkeerde heup.

2017
26
mei
nieuws
door
Martijn Lupke
285
3
0

Is postoperatieve IC opname na electieve chirurgie echt nodig? Nee, niet meer!

Recent onderzoek toont aan dat routine postoperatieve opname op de IC na electieve chirurgie niet meer nodig is. Sterker nog, de patienten zijn er zelfs slechter af door verhoogde kans op slaapdeprivatie, oversedatie, delier en stress.

2017
25
mei
vacature
door
Saxenburgh Groep
149
4
0
23-06-2017
24-36 uur
Hardenberg

Anesthesiemedewerker(s) / Saxenburgh Groep

Ben jij die enthousiaste anesthesiemedewerker (met diploma) en op zoek naar een baan? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar één of meerdere anesthesiemedewerkers om het team te versterken. Wij bieden een deeltijd vanaf gemiddeld 24 tot 36 uur per week (66,67% tot 100%) en aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie