heet vanaf nu
2018
13
aug
blog
door
Martijn Lupke
2039
18
1

En dan nu het goede nieuws graag

Wees eerlijk, ons werkveld blinkt de laatste tijd niet uit in het brengen van goed nieuws. Het gaat veel over de negatieve kant van een fantastische werkplek. En dat begint me eigenlijk best te storen. Tijd voor een wat positievere kijk. Het glas moet inderdaad wat voller, maar echt leeg is het (nog) niet.

advertentie
2018
12
aug
nieuws
door
Martijn Lupke
2608
5
0

'Onbevoegde verpleegkundige in operatiekamer zet kwaliteit en veiligheid onder druk'

Ziekenhuizen hadden meer personeel rond de operatietafels moeten opleiden, nu kampen ze met een tekort waardoor wachtlijsten groeien. Het UMC Groningen heeft inmiddels vier van de 29 operatiekamers moeten sluiten door de onderbezetting.

2018
06
aug
nieuws
door
Martijn Lupke
6688
13
0

UMC Groningen: 5000 euro voor wie wil blijven

Het UMCG wil personeel behouden door een bindingspremie van 5000 euro uit te loven. Medewerkers met een ’schaarse functie’ in en rond de operatiekamers die zich drie jaar binden aan die functie, kunnen aanspraak maken op de premie.

2018
03
aug
vacature
door
Spaarne Gasthuis
1069
2
0
07-09-2018
36
Haarlem

Afdelingshoofd OK

Benieuwd naar het werken als afdelingshoofd op onze OK? Kom gerust eens langs voor een kop koffie, wij vertellen je graag meer!

advertentie
2018
30
jul
blog
door
Gaia Laeta
506
1
0

Candle in the wind

Als medewerker in de zorg herkennen we denk ik allemaal dit gevoel wel. Je hebt een weekje vakantie gehad. In mijn geval dit keer een weekje rust. Zon, zee, strand, uitslapen, eten, doen waar je zin in hebt en vooral laten waar je geen zin in hebt. Na dat ene weekje heb je 6 boeken uitgelezen en kom je met een bruine toet en helemaal zen terug op de OK. Je kaarsje brand met een grote gele vlam.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie