heet vanaf nu
2017
16
nov
blog
door
Gert-Jan Kamps
176
2
2

2 uur opereren, kwartier rust

2 uur rijden, kwartier rust. Dat is wat geadviseerd wordt aan automobilisten die lange ritten moeten rijden. Daarnaast wordt van vrachtwagen- en taxichauffeurs ook verwacht dat zij nauwkeurig hun rust-en rijtijden bijhouden. Dit alles in het kader van vermoeidheidsmanagement.

advertentie
2017
14
nov
nieuws
door
Martijn Lupke
348
10
0

Amsterdam krijgt VR-trainingscentrum voor chirurgen

Amsterdam krijgt volgend jaar een groot internationaal virtual reality-trainingscentrum voor chirurgen en andere medisch specialisten.

2017
09
nov
blog
door
Martijn Lupke
945
7
3

Begin met het einde voor ogen

Stephan Covey, de auteur van de bestseller “de zeven eigenschappen van effectief leiderschap” zegt dat blijvend succes alleen mogelijk is door deze zeven eigenschappen na te streven. Eén van deze eigenschappen is ‘begin met het einde voor ogen’. Waarmee hij bedoelt dat je met een duidelijk einddoel voor ogen start met een project of verandering. Je werkt dan “van achter naar voren”. Anders gezegd, ‘denk na over de vraag waar je heen wilt en ontwikkel een visie’.

2017
09
nov
blog
door
Annerieke de Vries
666
0
0

Penibele situatie

Een buitenlijn. Ik hoor het aan de ringtoon van mijn telefoon. Ik zie de laatste cijfers van het nummer van de beller in de display en aarzel om op te nemen. Daar is ze weer. Enkele weken geleden belde ze voor het eerst.

advertentie
2017
08
nov
vacature
door
OK Consultancy Nederland
345
6
0
22-11-2017
40
Landelijk

Projectmanager M/V - OKCN

OK Consultancy Nederland adviseert binnen de gezondheidszorg ziekenhuizen en privéklinieken. Wij zoeken een projectmanager, die samen met collega's aan uitdagende projecten zal werken voor de top van de Nederlandse Gezondheidszorg.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie