heet vanaf nu
2018
11
dec
nieuws
door
Martijn Lupke
11
0
0

Metalen implantaat maakt medicijn

Onderzoekers van het Radboudumc hebben ontdekt dat het ijzer in metalen implantaten medicijnen zoals antibiotica kan activeren. Op deze manier kunnen antibiotica in het bloed uitsluitend bij een implantaat infecties actief onderdrukken, schrijven onderzoekers Marja Bulte-ter Meer en Leo Schultze Kool in Chemical Communications.

advertentie
2018
05
dec
vacature
door
HMC
188
0
0
04-01-2019
16-36
Regio Den Haag

Anesthesiemedewerker in multidisciplinair team

Ben jij gediplomeerd Anesthesiemedewerker en wil jij werken in een omgeving die het beste bij jou past? Bij HMC kan dat! Of je nu wilt assisteren bij acute en grote trauma’s of juist bij oncologische of topklinische ingrepen. Wij gaan graag het gesprek met jou aan en kijken samen hoe wij jouw ambities waar kunnen maken! Lees snel verder en solliciteer direct. Hebben we een klik? Dan ligt er voor jou een contract voor onbepaalde tijd klaar!

2018
05
dec
vacature
door
HMC
131
0
0
04-01-2019
16-36
Regio Den Haag

Verkoever verpleegkundige in multidisciplinair team

Ben jij een gediplomeerd Verkoever verpleegkundige en wil jij werken in een omgeving die het beste bij jou past? Bij HMC kan dat! Of je nu wilt assisteren bij acute en grote trauma’s of juist bij oncologische of topklinische ingrepen. Wij gaan graag het gesprek met jou aan en kijken samen hoe wij jouw ambities waar kunnen maken! Lees snel verder en solliciteer direct. Hebben we een klik? Dan ligt er voor jou een contract voor onbepaalde tijd klaar!

2018
05
dec
vacature
door
HMC
229
0
0
04-01-2019
16-36
Den Haag

OK assistent in multidisciplinair team

Ben jij gediplomeerd OK assistent en wil jij werken in een omgeving die het beste bij jou past? Bij HMC kan dat! Of je nu wilt assisteren bij acute en grote trauma’s of juist bij oncologische of topklinische ingrepen. Wij gaan graag het gesprek met jou aan en kijken samen hoe wij jouw ambities waar kunnen maken! Lees snel verder en solliciteer direct. Hebben we een klik? Dan ligt er voor jou een contract voor onbepaalde tijd klaar!

advertentie
2018
02
dec
blog
door
Martijn Lupke
205
3
0

Terug naar de basis

Waar sta jij over 5 jaar? Het is vaak de standaardvraag tijdens een jaargesprek met je leidinggevende. Heb jij hem al eens goed beantwoord? Wist ik vijf jaar geleden dat ik OK Visie zou gaan oprichten? Toch is het goed om af en toe eens terug te kijken wat je motiveerde om bepaalde keuzes te maken. Hebben deze keuzes geleid tot wat je voor ogen had of hebben omstandigheden gezorgd voor een afwijkend pad?

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie

evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland