heet vanaf nu
2017
15
aug
blog
door
Annerieke de Vries
505
1
0

Tegenstrijdig

Na een paar maanden begint het anderen op te vallen dat wij, de twee nieuwe teamleiders van het operatiekamercomplex, van elkaar verschillen. WoestHaar heeft de lach aan zijn kont hangen, benadert alles met een grap en lost zaken met flair op. Ik ben begin dertig en heb een jong gezin en weet me eerlijk gezegd geen raad met de medewerkers die mij betrekken bij hun problematiek.

advertentie
2017
14
aug
blog
door
Martijn Lupke
123
2
0

Op de stoel van de dokter

Soms voelt het zo. Letterlijk en figuurlijk. Wie had dat ooit gedacht? Maar nu zit ik er. Soms volledig zonder clou wat mijn volgende zin zal zijn. Wat zeg je tegen een patiënt die samen met zijn vrouw volledig in shock tegenover je zit na zojuist de diagnose longkanker te hebben gekregen? Soms is niets zeggen genoeg.

2017
14
aug
blog
door
Hitma Instrumentatie
237
3
0

Onduidelijkheid over bouw- en inrichtingseisen isolatiekamers

Het laatste halfjaar merk ik dat de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) scherp toezicht houdt op de drukhuishouding van isolatiekamers. In veel ziekenhuizen zijn de technische installaties van operatiekamers inmiddels op een zeer hoog niveau en wordt Richtlijn 7 goed nageleefd. De bewaking van de drukhiërarchie van isolatiekamers laat soms nog wel te wensen over.

2017
10
aug
vacature
door
Spaarne Gasthuis
121
0
0
11-09-2017
18-36
Hoofddorp

Anesthesiemedewerker / Spaarne Gasthuis

Vind bij ons de perfecte balans tussen werk en privé. Bepaal zelf het aantal uur dat je werkt! Wil jij meer je eigen talenten benutten en zelf de regie houden? Wij bieden je deze mogelijkheid als Anesthesiemedewerker! Wil je eerst een indruk krijgen, sfeer proeven? Je bent altijd welkom om een dagje mee te lopen!

advertentie
2017
10
aug
vacature
door
Spaarne Gasthuis
140
0
0
11-09-2017
18-36
Hoofddorp

Operatieassistent / Spaarne Gasthuis

Vind bij ons de perfecte balans tussen werk en privé. Bepaal zelf het aantal uur dat je werkt! Als operatieassistent maak je deel uit van een uiterst professioneel en enthousiast team. Je bent meer dan welkom!

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie