heet vanaf nu
2018
15
mrt
vacature
door
HMC
46
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

Verkoever verpleegkundige / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze Verkoever verpleegkundigen. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

advertentie
2018
15
mrt
vacature
door
HMC
51
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

Anesthesiemedewerker / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze Anesthesiemedewerkers. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

2018
15
mrt
vacature
door
HMC
56
0
0
16-04-2018
16-36 uur
Den Haag

OK Assistent / HMC

Wil jij bijdragen aan traumazorg op het hoogste niveau? HMC is met trots een Level 1 Traumacentrum en op zoek naar ambitieuze OK-assistenten. Wil jij meewerken in onze dynamische omgeving? Dan tref je bij ons een mooie inhoudelijke uitdaging. Ons aanbod? Een strakke werkomgeving met vernieuwde OK’s en zelfs direct een contract voor onbepaalde tijd!

2018
14
mrt
nieuws
door
Ingrid Hummel
470
3
1

Actieprogramma "Werken in de zorg"

Extra middelen voor leerwerkplekken en omscholen, 28 regionale actieplannen van onder andere werkgevers en onderwijsinstellingen en een landelijke campagne moeten er toe leiden dat de personeelstekorten in de zorg worden aangepakt. Dit staat in actieprogramma ‘Werken in de Zorg’ dat het kabinet vandaag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. De gezamenlijke opdracht is luid en duidelijk: de personeelstekorten moeten in 2022 naar nul of daar dichtbij. Hiervoor wordt de komende jaren 320 miljoen euro voor vrijgemaakt.

advertentie
2018
12
mrt
nieuws
door
Ingrid Hummel
422
2
0

Overheid houdt vast aan regels implantatenregistratie per juli 2018

De Nederlandse overheid verwacht gewoon op 1 juli 2018 het amendement op de wet inzake het Nederlands implantatenregister (LIR) en de bijbehorende Algemene maatregel van bestuur door te voeren. Wel wil de regering tegen de zin van een Kamermeerderheid in een wijziging doorvoeren in het nieuwe wetsvoorstel. Het in het amendement opgenomen verbod op verkoop van implantaten zonder uniforme barcodering wordt namelijk geschrapt. Dat blijkt uit een nota van minister Bruno Bruins (Medische zorg, Sport)

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie