heet vanaf nu
2018
14
jan
blog
door
Ingrid Hummel
508
0
0

Check

Zondagavond 20.00 uur… Langzaamaan begint het een beetje te kriebelen. Na al die tijd vind ik het toch altijd wel een beetje spannend.

advertentie
2018
10
jan
nieuws
door
Ingrid Hummel
1798
8
0

Anesthetica brengen je niet alleen in slaap

Ze verstoren ook de communicatie tussen neuronen in het brein. En mogelijk is dat laatste mechanisme juist wat narcosemiddelen zo effectief maakt. Dat schrijven onderzoekers in het blad Cell Reports.

2018
09
jan
nieuws
door
Martijn Lupke
146
2
0

UZ Gent heeft test ontwikkeld om levertransplantaties te verbeteren

Artsen van het UZ Gent hebben een eenvoudige test ontwikkeld om de slaagkans van levertransplantaties te verhogen. De test toont aan wanneer een lever niet geschikt is voor een transplantatie.

2018
08
jan
nieuws
door
Anesthesiologie AMC
993
2
0

Samenwerking OK Visie en Anesthesiologie AMC gaat van start!

Vanaf 2018 gaan de afdeling anesthesiologie van het AMC en OK Visie samenwerken. Doel van deze samenwerking is om u nog beter te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de anesthesiologie. De afdeling anesthesiologie van het AMC is zeer actief op het gebied van zowel patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Verder delen ze hun kennis en expertise, zoals hun protocollen, via hun website. Daarnaast worden er regelmatig lezingen en symposia georganiseerd die u online kunt bekijken. Kortom een perfecte partner om mee samen te werken waarmee u uw voordeel kunt doen.

advertentie
2018
05
jan
blog
door
Annerieke de Vries
663
2
0

Karakter(istiek)

Dat collega teamleider WoestHaar en ik in een kleine organisatie zijn beland merken we wanneer we worden uitgenodigd door een specialist voor een avondje uit. Dat ‘we’ moet groots gezien worden. Het gehele team plus de vaste bewoners van de operatieafdeling, de anesthesiologen, zijn welkom.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie

evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland