heet vanaf nu
2019
25
jun
evenement
door
NVLO
80
5
0
395/595
Tiel

26 september 2019
NVLO Najaarscongres: Mindful Leiderschap

Het najaarscongres staat dit jaar in het teken van MINDFUL LEIDERSCHAP. Dit congres is voor de manager die met meer aandacht, krachtiger in het werk en leven wil staan en meer regie wil hebben over zichzelf in plaats van geleid te worden door de agenda. Dit congres is óók voor managers die (tijdelijk) meer spanning of druk ervaren, door bijvoorbeeld extra taken, een reorganisatie, verandering van werkinhoud of werkwijze. En nee, dit wordt geen zweverig congres. We geven je praktische tools die je kunt gebruiken en je blijft met beide benen op de grond. We hopen je te kunnen verrassen, te kunnen inspireren en je verder te kunnen helpen.

advertentie
2019
24
jun
vacature
door
Ministerie van Defensie
61
0
0
22-07-2019
40
Heel Nederland

Officier Operatieassistent

Heb jij een HBO-diploma? Wil je in een bijzondere werkomgeving je medische talenten ontwikkelen? Solliciteer dan als Officier Operatieassistent.

2019
24
jun
nieuws
door
Ingrid Hummel
698
12
0

Erasmus MC en Albert Heijn openen AH to go in operatiekamercomplex

In het Erasmus MC is op maandag 24 juni een winkel van AH to Go geopend achter de deuren van het operatiekamercomplex. Alleen mensen die op de operatiekamers werken, kunnen er eten en drinken kopen. Het is de eerste ‘to go’ op een OK-complex wereldwijd.

2019
22
jun
nieuws
door
Martijn Lupke
255
4
0

Bijscholingsdag BEN OK een groot succes

“Het gaat ons om het delen van kennis en vaardigheden tussen de 6 ziekenhuizen die aangesloten zijn bij het BEN OK project, zodat we niet steeds met elkaar het wiel opnieuw aan het uitvinden zijn”, aldus Fred de Jong, anesthesiemedewerker en praktijkopleider en tevens lid projectteam van BEN OK.

advertentie
2019
19
jun
nieuws
door
Ingrid Hummel
207
3
0

Rechtzetten neusseptum verbetert kwaliteit van leven

Het uitvoeren van een septumcorrectie is zinvol. Patiënten met een scheef neustussenschot ademen na de operatie beter en hun kwaliteit van leven neemt toe. Het effect van deze behandeling was nog nooit goed onderzocht. Binnen de beroepsgroep was discussie over het nut ervan. Hier maken onderzoekers van het Radboudumc op 19 juni een eind aan met een publicatie in The Lancet.

word
lid
en mis
niets
word lid en mis niets Word lid > Het platform voor iedereen die op de OK werkt! Met het laatste nationale - en internationale OK nieuws, blogs, vacatures en evenementen. Kom in contact met je collega's in binnen - en buitenland.
advertentie