heet vanaf nu
2019
18
okt
blog
door
Brother International Nederland B.V.
131
3
0

Efficiënt labelen van injectiespuiten en spuitpompen

De Brother TD-2130N thermische labelprinter is bij uitstek geschikt voor het labelen van injectiespuiten of spuitpompen waarbij op het label ruimte is voor de dubbelparaaf. Het correct labelen van medicatie speelt een essentiële rol bij het voorkomen van fouten.

advertentie
2019
16
okt
nieuws
door
Martijn Lupke
1969
26
1

Exodus op de OK dreigt: 75% van het personeel overweegt te stoppen binnen 5 jaar

Een meerderheid van de OK medewerkers zegt binnen 5 jaar waarschijnlijk niet meer op de OK te werken. 25% weet dit zeker, 50% twijfelt. Dat blijkt uit een enquête van OK Visie onder haar lezers, waar ruim 650 medewerkers van de OK met verschillende functies aan hebben meegedaan. De continuïteit van de operatieve zorg in Nederland komt hiermee in gevaar, alsmede de patiëntveiligheid.

2019
14
okt
nieuws
door
Martijn Lupke
107
0
0

Kijktip: Leve de organen

In Nederland is op dit moment niemand na overlijden orgaandonor tenzij je hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. Met de komst van de nieuwe Wet op de Orgaandonatie in 2020 wordt dit principe omgedraaid. Straks zal iedereen na overlijden potentieel orgaandonor zijn tenzij je expliciet aangeeft dat je dit niet wil.

2019
13
okt
blog
door
Martijn Lupke
328
2
0

Zinnige zorg, deel 2

‘Het is de bedoeling dat we elkaar helpen bij de inleiding, dan houden we de deur open en houd je goed zicht op je patiënt terwijl je mij helpt’, zei mijn maatje bij het koffieapparaat nadat hij me een rondleiding door het paviljoen had gegeven. Het bleek niet alleen een tandartspraktijk te zijn maar een gezondheidscentrum waar ook huisartsen praktijk hielden. Een somatische afdeling binnen de psychiatrie. ‘Mooie synergie’, dacht ik terwijl we met het dienblad met koffie terugliepen naar de behandelkamers.

advertentie
2019
10
okt
nieuws
door
Ingrid Hummel
141
1
0

Miljoenensubsidie brengt kunstbaarmoeder stap dichterbij

Een consortium met onder meer de TU Eindhoven krijgt 2,9 miljoen euro voor het ontwikkelen van een kunstmatige baarmoeder voor te vroeg geboren kinderen. De kunstbaarmoeder is daarmee een stap dichterbij gekomen.

word
zzp'er
via
OK Visie
word zzp'er via OK Visie
Meld je aan > Gratis en vrijblijvend inschrijven

Geen bemiddelingskosten of fee afstaan

Zelf geen acquisitie doen, ziekenhuizen vinden jou!
advertentie