heet vanaf nu

Interchange

Wij zijn Interchange. Al sinds 1990 helpen wij professionals in de zorg op een transparante en persoonlijke manier bij het vinden van een nieuwe baan. Of dat nou in het buitenland is of in Nederland. Grote of kleine werkgever. Vast, uitzenden of detacheren. Wij leveren maatwerk en gaan uit van jouw wensen. Wij zijn een klankbord waarbij je terecht kunt voor al je vragen en adviseren je waar nodig. En als iets niet kan? Dan zeggen we het ook gewoon.

2017
06
nov
blog
door
Interchange
1694
0
0

Hoe ga je om met heftige situaties op je werk?

Ik werk nu sinds 2 maanden fulltime voor Interchange als operatieassistent bij het VUmc. Daarvoor heb ik losse dagen gewerkt. Dit is ook de eerste keer dat ik in een academisch ziekenhuis werk vertelt operatieassistent Suzanne.

advertentie
2017
31
okt
blog
door
Interchange
1534
6
2

Wordt de werkdruk en het ziekteverzuim mede bepaald door de (macht)cultuur?

Elke OK medewerker heeft te maken met een ‘cultuur’ op zijn of haar afdeling. Omdat ‘cultuur’ vaak een abstract begrip is, wilde ik mezelf hier graag in verdiepen.Wat is cultuur precies en waar heeft die cultuur invloed op?

2017
24
okt
nieuws
door
Interchange
1984
2
0

Wat zijn de verschillen tussen werken in Zwitserland en Nederland?

Wie de stap naar Zwitserland nog nooit heeft gemaakt kan alleen maar gissen hoe het zou zijn om er te werken. Het is natuurlijk niet niks om je spullen te pakken en (tijdelijk) te verhuizen naar Zwitserland, maar een avontuur is het wel! Wij vroegen operatieassistenten over de verschillen tussen het werken in Zwitserland en Nederland.

2017
02
okt
blog
door
Interchange
1032
2
0

4 tips om jezelf voor te bereiden op je sollicitatiegesprek

Je handen beginnen een klein beetje te zweten, er gaat een gevoel van stress door je lichaam en er zijn duizend dingen die in je hoofd rondspoken. Je wilt graag een goede indruk maken tijdens een sollicitatiegesprek want er zijn een tal van dingen die fout kunnen gaan. Maar zoals vaak wordt gezegd; een goede voorbereiding is meestal het halve werk.

advertentie
2017
27
sep
blog
door
Interchange
1606
2
2

Wat betekent de fusie tussen het AMC en het VUmc voor jou?

Er is groen licht: Het AMC en het VUmc gaan fuseren. Twee grote ziekenhuizen die zich samensmelten tot één instelling van ongekende omvang. Een megafusie die gevolgen zal gaan hebben voor de patiënten maar natuurlijk ook voor het personeel.