heet vanaf nu

Interchange

Wij zijn Interchange. Al sinds 1990 helpen wij professionals in de zorg op een transparante en persoonlijke manier bij het vinden van een nieuwe baan. Of dat nou in het buitenland is of in Nederland. Grote of kleine werkgever. Vast, uitzenden of detacheren. Wij leveren maatwerk en gaan uit van jouw wensen. Wij zijn een klankbord waarbij je terecht kunt voor al je vragen en adviseren je waar nodig. En als iets niet kan? Dan zeggen we het ook gewoon.

2020
24
aug
nieuws
door
Interchange
381
1
0

Interchange bestaat 30 jaar!

Interchange is jarig. Dankzij het vertrouwen van fantastische zorgprofessionals is Interchange in 30 jaar gegroeid tot wat het nu is: het leukste bureau in de zorg! Al sinds 1990 hebben wij duizenden professionals geholpen bij het vinden van een baan of zzp-opdracht in de zorg. Bovendien werken we samen met de leukste zorginstellingen van Nederland!

advertentie
2017
06
nov
blog
door
Interchange
2507
0
0

Hoe ga je om met heftige situaties op je werk?

Ik werk nu sinds 2 maanden fulltime voor Interchange als operatieassistent bij het VUmc. Daarvoor heb ik losse dagen gewerkt. Dit is ook de eerste keer dat ik in een academisch ziekenhuis werk vertelt operatieassistent Suzanne.