heet vanaf nu

Bergman Clinics

2024
17
jun
blog
door
Bergman Clinics
1169
2
0

Een toekomst-bestendige kliniek voor orthopedische zorg en meer bij Bergman Clinics

In Rotterdam staat er iets bijzonders te gebeuren: de kliniek van Bergman Clinics, gespecialiseerd in bewegingszorg, bereidt zich voor op een spannende verhuizing. Waar de kliniek nu nog vlakbij het vliegveld is gevestigd, zal deze in 2025 haar intrek nemen in een gloednieuw, modern en duurzaam gebouw in Capelle aan den IJssel. Deze nieuwe locatie zal niet alleen orthopedische zorg bieden, maar ook ruimte maken voor andere specialismen.

advertentie
2024
03
apr
blog
door
Bergman Clinics
2182
0
0

De beste zorg leveren. Dat doen we dag in, dag uit, met een grote glimlach.”

Sjanine Vink-Sliedrecht, de kersverse manager van de operatiekamers bij onze focuskliniek Bewegen in Rijswijk, heeft sinds haar aantreden in december 2023 een golf van frisse energie met zich meegebracht. Haar visie en aanpak beloven niet alleen een verbeterde operatieafdeling, maar ook een verrijking van de werkcultuur binnen Bergman Clinics. Onder haar supervisie voelen medewerkers zich gezien en gehoord!

2024
06
feb
blog
door
Bergman Clinics
2674
0
0

Efficiënt werken op OK bij Bergman Clinics. Daar wordt iedereen beter van.

Door geavanceerde technologie, doordachte protocollen, en een focus op duurzaamheid hebben wij bij Bergman Clinics onze operatieprocessen geherdefinieerd, met als resultaat efficiëntieverbeteringen en het blijven aanbieden van hoogwaardige zorg. Onze collega Anas al Jabbari werkt als Kwaliteit- en procesmanager in onze focuskliniek in Hilversum, voor de divisie Bey (Uiterlijk) en vertelt je er graag meer over!

2023
08
aug
video
door
Bergman Clinics
906
0
0

Werken op de operatiekamers van Bergman Clinics

Omdat je de beste zorg wilt bieden. Als OK-assistent ben je bij Bergman Clinics een onmisbare schakel voor succesvolle operaties. Voor, tijdens en erna zorg jij dat alles gereed is om de ingreep zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij werk je in een vast team dat volledig op elkaar is ingespeeld. Aan één blik heb je genoeg om te doen wat nodig is. Zo lever je samen de beste zorg.

advertentie